Tuinontwerp

U hebt uw huis met zorg ingericht naar uw eigen sfeer en comfort. U ontspant er en komt tot rust in uw eigen omgeving. Laat ons van uw tuin ook úw eigen plekje maken.

een prachtig ontwerp voor uw tuin

Wij geloven dat een tuin uw eigen stukje natuur is. Daarom staan comfort en luxe centraal in iedere tuin. Met uw wensen – en die van uw kinderen – als uitgangspunt maken wij een prachtig ontwerp, waar u tot rust kunt komen in uw tuin.

Met een professioneel advies over de mogelijkheden en een creatieve kijk op de invulling van uw stijl geven wij uw tuin de beleving die u zoekt.

beplantingsplan | duurzaamheid | staal op maat | buitenkamers- en keukens | kindvriendelijk | park of stadstuin | tuinaccessoires | verlichting en sfeer

Download hier onze brochure met inspiratie en ideeën voor het ontwerp van uw tuin:

Tuin ontwerpen

Tuinontwerpen maken wij in soorten en maten. Nodig ons uit in uw tuin voor een gesprek over uw wensen en over wat wij daarin voor u kunnen betekenen.

Dat bezoek willen wij graag zorgvuldig voorbereiden. Wanneer u belangstelling heeft voor een gesprek over uw tuin, vraag dan een Voorstel aan met de knop.

Ons stappenplan naar uw nieuwe tuin

Dit is hoe wij áltijd te werk gaan:

Eerst goed kennismaken
Vóórdat wij een potlood op papier zetten willen wij graag met u kennismaken: wat zijn uw wensen en wat is de huidige situatie? Daarvoor komen wij dus graag bij u langs.

Schetsontwerp
In grote lijnen werken wij voor u uit wat de mogelijkheden zijn voor de indeling van de tuin die u in gedachten hebt. Bij die schets bespreken wij: variaties, uw gewenste kwaliteitsniveau en een schatting van de werkzaamheden. Dit is vrijblijvend.

Offerte / Uitvoeringsplan
Kiest u voor ons voor aanleg van uw tuin, dan maken wij een zorgvuldige opdrachtbevestiging. Daarin nemen wij de volgende zaken op:
– gedetailleerd ontwerp maken
– maken van een beplantingsplan, een verhardingsplan en plan voor installaties
– uitvoeringstekeningen uitwerken
– inkoop van materialen
– conceptbegroting
– doorlooptijd
Aan de zorgvuldige samenstelling van deze Offerte/Uitvoeringsplan zijn kosten verbonden.

Tuinontwerp maken
Voor Aanleg is een gedetailleerd ontwerp met exacte instructies noodzakelijk. Mogelijk hebt u al een schetsontwerp, die moet dan nog uitgewerkt worden. Hebt u al een gedetailleerd ontwerp? Dan slaan wij die fase over.

Opdracht voor Ontwerp/Aanleg
Na uw definitieve keuzes uit de Offerte/Uitvoeringsplan stellen wij de laatste begroting op. Na uw goedkeuring daarvan maken wij afspraken over de aanvang en oplevering van de uitvoering in een Opdracht voor Ontwerp/Aanleg.

Aan het werk
Binnen de gestelde afspraken voeren wij de Aanleg uit. Eventuele afwijkingen door onvoorziene omstandigheden of veranderingen bij leveranciers zullen wij uiteraard met u bespreken.

Nazorg en Tuinonderhoud
Gedurende één jaar na de oplevering komen wij nog tweemaal bij u kijken en bespreken hoe de tuin ervoor staat (alles groeit, tenslotte!).
Natuurlijk kunnen wij u aansluitend van dienst zijn met Tuinonderhoud (Zie onze brochure Tuinonderhoud).

Scroll naar boven