Tuinontwerp

U hebt uw huis met zorg ingericht naar uw eigen sfeer en comfort. U ontspant er en komt tot rust in uw eigen omgeving. Laat ons van uw tuin ook úw eigen plekje maken.

een prachtig ontwerp voor uw tuin

Wij geloven dat een tuin uw eigen stukje natuur is. Daarom staan comfort en luxe centraal in iedere tuin. Met uw wensen – en die van uw kinderen – als uitgangspunt maken wij een prachtig ontwerp, waar u tot rust kunt komen in uw tuin.

Met een professioneel advies over de mogelijkheden en een creatieve kijk op de invulling van uw stijl geven wij uw tuin de beleving die u zoekt.

beplantingsplan | duurzaamheid | staal op maat | buitenkamers- en keukens | kindvriendelijk | park of stadstuin | tuinaccessoires | verlichting en sfeer

ONZE WERKWIJZE

Tuinontwerpen maken wij in soorten en maten. Nodig ons uit in uw tuin voor een gesprek over uw wensen en over wat wij daarin voor u kunnen betekenen.

Dat bezoek willen wij graag zorgvuldig voorbereiden. Wanneer u belangstelling heeft voor een gesprek over uw tuin, vraag dan een Voorstel aan met de knop.

Dit is hoe wij altijd te werk willen gaan

Vóórdat wij een potlood op papier zetten willen wij graag met u kennismaken: wat zijn uw wensen en wat is de huidige situatie? Daarvoor komen wij dus graag bij u langs.

In grote lijnen werken wij voor u uit wat de mogelijkheden zijn voor de indeling van de tuin die u in gedachten hebt.

Bij die schets beschrijven wij alternatieven, uw gewenste kwaliteitsniveau en een kostenschatting van de werkzaamheden. Ook stellen wij een tuinontwerper voor die het beste bij uw project past. Dit is vrijblijvend.

In een gedetailleerd tuinontwerp maken wij een creatieve uitwerking van uw wensen.

Het ontwerp omvat een indeling van uw ruimte, de bestrating, plaatsing van bouwwerken en erfafscheidingen en uiteraard de beplanting. De kosten voor het maken van dit ontwerp zijn afhankelijk van de maat van uw project.

Mogelijk hebt u al een schetsontwerp, die moet dan nog uitgewerkt worden. Hebt u al een gedetailleerd ontwerp? Dan slaan wij die fase over.

Aan de hand van het door u goedgekeurde tuinontwerp werken wij het uitvoeringsplan voor onze hoveniers uit, met daarin:

  • een exacte beschrijving van in te kopen planten en materialen
  • maattekeningen en installatieschema’s
  • werkzaamheden en planning
Hiermee kunnen wij dus ook de uiteindelijke begroting afmaken. Aan de zorgvuldige samenstelling van dit Uitvoeringsplan zijn kosten verbonden.

Na uw definitieve keuzes uit het  Uitvoeringsplan stellen wij de laatste begroting op. Na uw goedkeuring daarvan maken wij afspraken over de aanvang en oplevering van de uitvoering in een Opdrachtbevestiging.

Binnen de gestelde afspraken voeren wij de Aanleg uit. Eventuele afwijkingen door onvoorziene omstandigheden of veranderingen bij leveranciers zullen wij uiteraard met u bespreken.

Gedurende één jaar na de oplevering komen wij nog tweemaal bij u kijken en bespreken hoe de tuin ervoor staat (alles groeit, tenslotte!).
Natuurlijk kunnen wij u aansluitend van dienst zijn met Tuinonderhoud (Zie Tuinonderhoud).

Scroll naar boven