Tuinontwerp

een prachtig ontwerp voor uw tuin

U hebt uw huis met zorg ingericht naar uw eigen sfeer en comfort. U ontspant er en komt tot rust in uw eigen omgeving. Laat ons van uw tuin ook úw eigen plekje maken.

Wij geloven dat een tuin uw eigen stukje natuur is. Daarom staan comfort en luxe centraal in iedere tuin. Met uw wensen – en die van uw kinderen – als uitgangspunt maken wij een prachtig ontwerp, waar u tot rust kunt komen in uw tuin.

Bent u benieuwd naar wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Dromen, wensen en ideeën

Uw wensen, dromen en ideeën staan centraal bij het ontwerp. Dus komen wij eerst luisteren. Daarna gaan wij u helpen uw tuin werkelijkheid te maken.

Het ontwerp

Alles komt samen in een ontwerp dat goed inzicht geeft in hoe u uw tuin straks gaat beleven.
Het ontwerp is ook de basis voor de planning en het budget.

Stap voor stap

Wij nemen u mee in het ontwerp én in de uitvoering. En tenslotte gaan wij pas weg wanneer u tevreden bent. Zo verzekeren wij u van jarenlang plezier.

droomtuinen van de bloeimeesters

 

Bij onze ontwerpen werken wij vaak samen met de Bloeimeesters. De Bloeimeesters is een groep ‘vakidioten’ die een samenwerking zijn aangegaan met als doel: een inspiratieplatform, leverancier van diensten en een webshop. Het zijn vakmensen met liefde voor tuinen.

Tuin ontwerpen

Tuinontwerpen maken wij in soorten en maten. In een gesprek in uw tuin geven wij u de beste indruk van wat wij voor u kunnen betekenen.

Dat bezoek willen wij graag zorgvuldig voorbereiden. Wanneer u belangstelling heeft voor een gesprek over uw tuin, vul dan hieronder een voorstel aan.

Onze ontwerpen bestaan  uit de volgende onderdelen:

  • Al onze tuinontwerpen beginnen met zorgvuldig inmeten van de ruimte.
  • Hoofdzaak is het bespreken van al uw wensen.
  • Een ontwerp bestaat uit een mix van plattegrond, animatie, impressies en/of afbeeldingen van de uiteindelijke situatie.
  • De beplanting beschrijven wij in een plan.
  • Tenslotte maken wij een offerte/calculatie van de werkzaamheden en te gebruiken materialen/beplanting.
Scroll naar boven