overkappingen

Stevige overkappingen, voor extra comfort of opslag

Mooi werk maken met hout hoort bij ons vak. Overkappingen, schuttingen en pergola’s. Stevig werk, met mooie duurzame materialen voor langdurig gebruik.

Overkappingen voor divers gebruik

Een overkapping biedt steun en beschutting en moet tegen een stootje kunnen. Voor buitenkamers, buitenkeukens of opslag zetten wij robuuste overkappingen neer. Ook de grotere klimplanten, zoals wijnranken, krijgen van ons een pergola waar ze flink op kunnen doorgroeien.

Afhankelijk van de doeleinden voorzien wij het houtskelet van een vloer, een dak en wanden die passen bij het gebruik. Met een afwerking die wind en waterdicht is en zo nodig voorzien van installaties voor water en elektra.

Wij werken graag met duurzame materialen

Hout is mooi en past bij de natuurlijke uitstraling van uw tuin. Het is ook duurzaam materiaal, dat bij de groei CO2 heeft opgeslagen en – goed onderhouden – heel erg lang mee kan gaan. Natuurlijk halen wij bij onze leveranciers alleen hout uit duurzaam beheerde bronnen. Verschillende houtsoorten, zoals Douglas of Eiken, zijn mogelijk.

Naast hout kunnen wij ook werken met bamboe of staal en zijn er vele variaties mogelijk voor het materiaal van wanden. Wij kunnen de wanden zelfs geschikt maken voor ‘verticaal tuinieren’

 

Extra informatie

Om u een goede indruk te geven van ons maatwerk, hoeveel tijd de plaatsing kost en wat de uiteindelijke kosten zijn, verzoeken wij u onderstaande aanvraag in te vullen.

(Voor plaatsing in de achtertuin is geen vergunning nodig.)

Scroll naar boven