park of stadstuin

Ontwerpen voor iedere maat

Voor onze creativiteit maakt het niet uit of uw tuin een park of een stadstuin is, een erf of rond uw twee-onder-een-kap ligt. Iedere tuin is uniek door de maat, de ligging en de grond. En vooral door de wensen van de gebruiker.

Iedere stijl is uniek

Voor stijl zijn wij niet afhankelijk van ruimte. Wij maken samen een wensenlijst van elementen die u graag in uw tuin wilt zien. Daarna gaan wij passen en meten.

Uw persoonlijke stijl is het uitgangspunt voor ieder ontwerp. Maar er zijn ook vele soorten tuinstijlen die wij als leidraad kunnen nemen: klassieke of moderne tuinen, eco- of bostuinen, duintuinen, boerderijtuinen. Noem maar op.

Elementen uit al die tuinstijlen zijn weer met elkaar te combineren en wij kijken altijd naar uw wensen voor het ruimtegebruik: ruimte om te loungen, om te spelen, om zelf te tuinieren(!) of om te relaxen in plungepool of op een terras.

Bekijk recente voorbeelden van ons werk voor inspiratie.

Professioneel advies

Hóe uw wensen in samenhang uitgevoerd kunnen worden hangt af van een heleboel zaken. Licht, ruimte, bodem, water(afvoer), onze ontwerpers hebben daar veel ervaring mee. Hun professionele advies is het hart van ieder ontwerp.

 

Scroll naar boven