Tuinonderhoud

Een gezonde tuin straalt en leeft. Hij is groen, koel en uitnodigend. Een lust voor het oog en fijn om in te verblijven. Hij verdient aandacht en zorg om de frisheid, luchtigheid en gezondheid te behouden.

Wij houden uw tuin ook mooi voor u

Zorgvuldig tuinonderhoud vergt vele diverse werkzaamheden in verschillende seizoenen. Dat verzorgen wij voor u op afroep of op basis van een afgesproken pakket werkzaamheden per seizoen.

Door ieder seizoen de juiste aandacht te geven aan bloemen, planten, bomen, gras, paden en bouwwerken staat uw tuin er altijd gegarandeerd goed bij.

sproeien en beregenen | gazon en borders | snoeien en verzorgen | bijplanten | vijvers onderhouden | groene aanslag verwijderen | bemesten

Download hier onze brochure met tips en suggesties voor goed Onderhoud.

De kosten voor tuinonderhoud hangen volledig af van de grootte van uw tuin en de hoeveelheid van het werk. Met een bezoek aan uw tuin en een gesprek over uw wensen kunnen wij dat goed voor u inschatten.

Om u een indruk te geven van waar u op kunt rekenen:


halve dag
2 hoveniers, 5 uur
€ 750


één dag

2 hoveniers, 17 uur
€ 1.275


twee dagen

2 hoveniers, 34 uur
€ 2.550

Abonnement

Wij maken graag een speciale abonnementsprijs voor u op basis van een maatwerk onderhoudsplan. Daarmee bent u nog voordeliger uit.

Eventuele méér- of mínderuren berekenen wij à € 75. Alle kosten voor materiaal, gereedschappen en afvoer van afval zijn inbegrepen. Prijzen zijn inclusief BTW.

vraag een offerte aan

Vul onderstaand formulier in en ontvang van ons een passend voorstel voor het onderhoud van uw tuin.

Scroll naar boven