het team

De kracht van Kroon Tuinen:  de krachten van Kroon Tuinen

Het team van Kroon Tuinen bestaat uit een zeer diverse groep van gepassioneerde hoveniers die allemaal tot doel hebben om luxe en comfort samen te brengen in een prachtige tuin. Zij staan iedere dag voor u klaar om uw tuin aan te ontwerpen, aan te leggen en te onderhouden.

Graag stellen wij u voor:

John

Ik ben John en ben nu geruime tijd in dienst bij Kroon tuinen. Ik ben veelal te vinden in het groenonderhoud, maar assisteer ook regelmatig bij het aanleggen van tuinen.

Ik zie mijn werk als hovenier als het ‘creëren van een omgeving die je zou missen wanneer je ergens anders bent’.

Door mijn verleden als leidinggevende in de detailhandel heb ik ruime ervaring opgedaan in een dynamische omgeving waar de klant en servicegerichtheid hoog in het vaandel staan. Wellicht kan ik u binnenkort begroeten in uw tuin!

Denny

Denny is sinds kort lid van het gezellige en collegiale team van Kroon Tuinen. Mijn specialismes liggen in het groen onderhoud. Het liefst ben ik in de weer met een bosmaaier en daarnaast het snoeien van houtachtige planten. Ook denk ik graag met de klant mee voor eventuele bloeiende beplanting. Dit geeft een tuin na het gepleegde onderhoud net dat beetje extra uitstraling dat het verschil maakt.

De reden dat ik bij Jeffrey Kroon in dienst wilde treden is dat ik mij verder wil ontwikkelen tot een allround hovenier. Kroon Tuinen is door de diversiteit van het team, de uitgebreide vakkennis en 18 jaar werkervaring van Jeffrey Kroon, de ideale plek om deze droom uit te laten komen!

Denny & John geven vorm aan een heg van Ilex Crenata

Stef

Ik ben Stef en woonachtig in Hillegom. Inmiddels ben ik nu een half jaar bij Kroon tuinen werkzaam. Hiervoor heb ik 8 jaar bij diverse andere hoveniers gewerkt en daar ook de benodigde werkervaring opgedaan. Deze ervaring in het “veld” , in combinatie met mijn opgedane theorie tijdens mijn afgeronde hoveniersopleiding, zorgt ervoor dat ik mijn kennis op ieder soort project kan toepassen. De verschillende wensen van de klanten zorgt ervoor dat er genoeg diversiteit in de werkzaamheden zit. Over het algemeen werk ik aan de aanleg van nieuwe tuinen, echter is het een welkome afwisseling om soms ook in te springen in het groenonderhoud.

Het geeft mij een voldaan en trots gevoel wanneer een project af is en het eindresultaat van onze inspanningen en vakmanschap zichtbaar is. Wanneer de klant vervolgens ook meer dan tevreden is, is dat de echte kroon op ons werk!

Jeffrey

Begon het bedrijf in 2009 na zijn opleiding tot hovenier, die hij afsloot met een stageproject bij de Keukenhof. Rondde in 2015 zijn opleiding Ontwerpkunde voor Tuin en Park van het Ontwerpinstituut af. In 2018 won hij samen met ontwerpster Angela Warmerdam de competitie van het tuinenfestival te Appeltern.

‘De opleiding bij het Ontwerpinstituut stelt mij nog beter in staat onze visie te realiseren: een natuurlijke beleving in tuinontwerpen creëren.’

Lees het verhaal van Jeffrey hier.

Scroll naar boven