het team

De kracht van Kroon Tuinen:  de krachten van Kroon Tuinen

Het team van Kroon Tuinen bestaat uit een zeer diverse groep van gepassioneerde hoveniers die allemaal tot doel hebben om luxe en comfort samen te brengen in een prachtige tuin. Zij staan iedere dag voor u klaar om uw tuin aan te ontwerpen, aan te leggen en te onderhouden.

Graag stellen wij u voor:

John

Ik ben John en ben nu geruime tijd in dienst bij Kroon tuinen. Ik ben veelal te vinden in het groenonderhoud, maar assisteer ook regelmatig bij het aanleggen van tuinen.

Ik zie mijn werk als hovenier als het ‘creëren van een omgeving die je zou missen wanneer je ergens anders bent’.

Door mijn verleden als leidinggevende in de detailhandel heb ik ruime ervaring opgedaan in een dynamische omgeving waar de klant en servicegerichtheid hoog in het vaandel staan. Wellicht kan ik u binnenkort begroeten in uw tuin!

Denny

Denny is sinds kort lid van het gezellige en collegiale team van Kroon Tuinen. Mijn specialismes liggen in het groen onderhoud. Het liefst ben ik in de weer met een bosmaaier en daarnaast het snoeien van houtachtige planten. Ook denk ik graag met de klant mee voor eventuele bloeiende beplanting. Dit geeft een tuin na het gepleegde onderhoud net dat beetje extra uitstraling dat het verschil maakt.

De reden dat ik bij Jeffrey Kroon in dienst wilde treden is dat ik mij verder wil ontwikkelen tot een allround hovenier. Kroon Tuinen is door de diversiteit van het team, de uitgebreide vakkennis en 18 jaar werkervaring van Jeffrey Kroon, de ideale plek om deze droom uit te laten komen!

Denny & John geven vorm aan een heg van Ilex Crenata

Stef

Ik ben Stef en woonachtig in Hillegom. Inmiddels ben ik nu een half jaar bij Kroon tuinen werkzaam. Hiervoor heb ik 8 jaar bij diverse andere hoveniers gewerkt en daar ook de benodigde werkervaring opgedaan. Deze ervaring in het “veld” , in combinatie met mijn opgedane theorie tijdens mijn afgeronde hoveniersopleiding, zorgt ervoor dat ik mijn kennis op ieder soort project kan toepassen. De verschillende wensen van de klanten zorgt ervoor dat er genoeg diversiteit in de werkzaamheden zit. Over het algemeen werk ik aan de aanleg van nieuwe tuinen, echter is het een welkome afwisseling om soms ook in te springen in het groenonderhoud.

Het geeft mij een voldaan en trots gevoel wanneer een project af is en het eindresultaat van onze inspanningen en vakmanschap zichtbaar is. Wanneer de klant vervolgens ook meer dan tevreden is, is dat de echte kroon op ons werk!

Reinier

Als meewerkend voorman ben ik mede verantwoordelijk voor het aansturen van het team groendenkers en -doeners. Zelf ben ik erg toegankelijk en vind ik vooral de communicatie met verschillende type opdrachtgevers erg leuk om te doen. Tijdens de realisatie van een tuin adviseer ik de opdrachtgever graag, bij eventuele aanvullende werkzaamheden. Ook het buitenwerken vind ik een van voordelen die het vak met zich meebrengt.

Ik denk dat de kwaliteit die wij leveren een onderscheidende factor is. Als voorbeeld: tijdens een project maakten wij gebruik van flexibel te koppelen pontons om (in verband met de bereikbaarheid van de tuin) een sloot te overbruggen. Samen met de flinke damwand met aansluitende vlonders en een zitkuil zorgde dit voor de nodige interesse en/of complimenten van menig voorbijganger voor zowel het huren van de pontons als tuinaanleg. Dit geeft uiteraard voldoening en maakt dat ik met enthousiasme met hen in gesprek ga.

Gilbert

Begon oktober 2020 als verantwoordelijke voor de algehele financiële administratie.

Wegens de gestage groei, die Kroon Tuinen de afgelopen periode heeft doorgemaakt, was Jeffrey Kroon op zoek naar iemand die hem op een aantal fronten kon ondersteunen en de administratie te verzorgen. Bij mijn start is er een softwarepakket aangeschaft waardoor er een automatiseringsslag is gemaakt om voor alle projecten de gewenste offertes, facturen, verbruikte materialen/uren voor- en nacalculaties in uit te voeren.

Het leukste aan mijn werk vind ik de diversiteit in de werkzaamheden, en de ad hoc dingen die niet meteen tot de standaardtaken van een controller behoren. Hierdoor word ik uitgedaagd om buiten mijn comfortzone te stappen.

Wat mij in het begin meteen opviel aan het team is dat men elkaar ongevraagd helpt. Wanneer een van de ploegen later terugkomt van een klus en de anderen zitten al even gezellig na te praten, men meteen opstaat om te helpen de wagen leeg te halen. Dit hoop ik in alle opzichten nog lang te mogen aanschouwen!

Jeffrey

Begon het bedrijf in 2009 na zijn opleiding tot hovenier, die hij afsloot met een stageproject bij de Keukenhof. Rondde in 2015 zijn opleiding Ontwerpkunde voor Tuin en Park van het Ontwerpinstituut af. In 2018 won hij samen met ontwerpster Angela Warmerdam de competitie van het tuinenfestival te Appeltern.

‘De opleiding bij het Ontwerpinstituut stelt mij nog beter in staat onze visie te realiseren: een natuurlijke beleving in tuinontwerpen creëren.’

 

Scroll naar top