Over ons 

Over ons

Kroon Tuinen is een hoveniersbedrijf voor particulieren en bedrijven. Al jaren leggen wij diverse luxe tuinen aan en kunnen deze ook ontwerpen en onderhouden. Hierin hebben wij ons gespecialiseerd in het ontwikkelen van luxe tuinen. Dit komt doordat de tuin een belangrijk onderdeel is van een groter geheel; een eigen stukje natuur in uw tuin. Met passie voor het vak heeft Jeffrey Kroon in 2015 zijn opleiding ontwerpkunde afgerond. Dit heeft hij gedaan, omdat hij hierdoor nog beter in staat is om zijn visie te verwezenlijken, namelijk het creëren van een natuurlijke beleving in de tuin. Met zijn kennis en kunde is hij in staat om prachtige luxe tuinen aan te leggen en te ontwerpen.
In de afgelopen jaren heeft Kroon Tuinen al talloze particulieren en bedrijven tevreden kunnen stellen met prachtige tuinen. Het team van Kroon Tuinen bestaat uit een zeer divers team van gepassioneerde hoveniers die allemaal tot doel hebben om luxe en comfort samen te brengen in een prachtige tuin.

Laat je droomtuin werkelijkheid worden

Neem contact op via de gegevens hiernaast of ons contactformulier op onze website. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op en ga direct voor je kijken waarmee ik je kan helpen.