Ontwerpen op maat

van schets tot uitvoering

Wij maken voor iedere tuin een ontwerp op maat. Soms doen wij dat zelf, vaak schakelen wij een gespecialiseerde tuinontwerper in. Bij de keuze voor een ontwerper gaan wij af op uw wensen en ideeën.

Smaken verschillen, projecten verschillen

Laat door ons een ontwerp maken dat past bij de maat van uw tuin en bij uw smaak. De ontwerpers waar wij mee werken leggen zich toe op verschillende stijlen en maten van tuinprojecten. Wij weten wat ze in hun mars hebben en bij wat voor soort tuinwensen hun creativiteit het beste tot zijn recht komt.

Een goed ontwerp houdt overal rekening mee

Bij onze ontwerpen houden wij allereerst rekening met uw wensen. Maar wij houden ook rekening met duurzaamheid, met het klimaat en met onderhoud.

Opgeleid bij het Ontwerpinstituut

Jeffrey Kroon maakte zijn opleiding Ontwerpkunde Tuin en Park af bij het Ontwerpinstituut. Hij tekent zelf en adviseert over de inzet van de ontwerper die het beste bij uw ideeën past.

Ontwerpers waar wij mee samenwerken

jaap sterk

‘We make gardens look beautiful’

Jaap Sterk exteriors staat bekend als ontwerper van exclusieve tuinen. Al veertig jaar streven zij er naar de verwachtingen van de klant te overtreffen.

Vorige slide
Volgende slide

vdk vdw

Design voor landschap en tuin

VDK*VDW maakt buitenruimtes die voorzien in al uw behoeften en waar u iedere dag van geniet. Met een passie voor design mikken ze op de optimale combinatie van elementen, materialen en beplanting.

Vorige slide
Volgende slide

ester van der werf

Natuurlijke tuinen

Natuurlijke tuinen hebben Ester’s persoonlijke voorkeur. Veel (inheemse) beplanting en zo min mogelijk verharding. Strakke lijnen en duidelijke structuren geven rust, ‘maar dan wel met weelderige beplanting’.

Vorige slide
Volgende slide

jetteke sjouke

Passie voor groen

Met veel liefde voor de natuur, oog voor detail, inlevingsvermogen en creativiteit maakt Jetteke fraaie en duurzame ontwerpen en beplantingsplannen. Hiermee wordt uw tuin een heerlijke plek waarvan het hele jaar genoten kan worden.

Vorige slide
Volgende slide

Pieter Hessels

Totaalconcepten voor buitenruimtes

Pieter Hessels tuinarchitectuur ontwikkelt totaalconcepten voor alle buitenruimtes, zowel in de private als de publieke ruimte. Zij beginnen met het ontwikkelen van een esthetisch concept dat uitgroeit tot een ontwerp, waar nodig gevolgd door gedetailleerde bouwtekeningen. Om een hoog kwaliteitsniveau te garanderen, begeleiden zij vervolgens het project tot en met de oplevering.

Vorige slide
Volgende slide

Scroll naar boven