Tuinontwerp Overveen

Kroon tuinen uw hovenier voor gezonde tuinen

Tuinontwerp Overveen

Bent u toe aan een prachtig nieuwe tuin waar u comfortabel kunt zitten in de zomer en die u kunt bewonderen in de winter? Dan is het tijd voor een nieuw tuinontwerp! Toch is het ontwerpen van een tuin een stuk complexer dan het op het eerste gezicht lijkt.  Kroon Tuinen helpt u graag bij het ontwerpen van uw droomtuin in Overveen. Met passie voor het vak en veel creativiteit volbrengen wij ieder project tot een succesvol einde. Onze tuinontwerpers hebben al talloze typen tuinen opgeleverd zoals:

  • Moderne tuinen
  • Stadstuinen
  • Japanse tuinen
  • Tuinen met vijver
  • Duurzame tuinen
  • Kindvriendelijke tuinen

Heeft u een ander idee voor een ontwerp van uw tuin in Overveen? Wij komen graag met u in gesprek om te brainstormen over uw droomtuin!

Tuinen aanleggen en ontwerpen

Het belangrijkste is dat uw tuin ook echt van u wordt. Dit betekent dat wij met u gesprek gaan om uw wensen te bespreken. Mocht u kinderen hebben dan is het natuurlijk ook belangrijk om in kaart te brengen wat zij zouden willen zien in een tuin. Bij het ontwerpen houden wij hiermee rekening en ontwerpen ook de praktische zaken zoals een vijver, bestrating en beplanting. Na het aanleggen van uw tuin gaan de hoveniers van Kroon Tuinen aan de slag om de tuin aan te leggen. Bij oplevering van uw droomtuin kijken wij samen met u of de tuin naar wens is.

Heeft u zelf geen groene vingers of kunt u wegens een beperking uw tuin niet onderhouden? Wij onderhouden graag uw nieuw ontworpen tuin in Overveen! U kunt dan jarenlang genieten van een prachtige tuin die altijd in topstaat is. Bent u benieuwd wat voor ontwerp wij zouden maken voor uw tuin in Overveen? Wij gaan graag met in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Scroll naar top