Tuinontwerp Noordwijk

Luxe en comfort komt terug in ieder tuinontwerp

Tuinontwerp Noordwijk

Luxe en comfort. Dat is waar Kroon Tuinen voor staat en dit komt terug in ieder ontwerp. Het ontwerpen van een tuin is niet zomaar het plaatsen van een gazon hier en een bloemetje daar. Het moet een doordacht plan zijn, omdat uw tuin anders geen geheel vormt. De tuinontwerpers van Kroon Tuinen weten precies hoe zij onze kernwaarden terug kunnen laten komen in iedere tuin. Naast deze waarden staan uiteraard de wensen van de opdrachtgever voorop. Samen met u bespreken wij uw wensen, en die van uw kinderen, zodat wij een prachtige tuin voor u kunnen opleveren. Wij leggen diverse typen tuinen aan zoals:

  • Tuinen met buitenkeukens
  • Moderne tuinen
  • Duurzame tuinen
  • Verlichte tuinen
  • Tuinen met zwembad of vijver
  • Kindvriendelijke tuinen

Geen tuinontwerp is ons te complex. Heeft u hulp nodig en wilt u een prachtig tuinontwerp laten maken voor uw tuin in Noordwijk? Wij komen graag bij u langs voor een opname!

Kroon tuinen: uw partner voor uw droomtuin!

Een goed tuinontwerp is pas klaar als u erbij enthousiast bent. Bij goedkeuring van het ontwerp gaan onze hoveniers direct aan de slag om uw droomtuin te realiseren. Zij nemen samen met de tuinontwerper het ontwerp door voor de realisatie van uw droomtuin in Noordwijk. In enkele gevallen hebben de hoveniers of de ontwerpers extra ideeën voor de tuin. Zo kunnen wij uw tuin nog mooier maken, mits u het goedkeurt. Heeft u zelf geen groene vingers en wilt u het onderhouden van de tuin uitbesteden? De hoveniers van Kroon Tuinen weten precies hoe zij uw tuin vakkundig kunnen onderhouden. Wilt u weten wij zouden ontwerpen voor uw tuin in Noordwijk? Wij bespreken graag met de mogelijkheden!

Scroll naar top