Duurzame tuin Haarlem

Een groene en duurzame tuin Haarlem voor een beter milieu!

Duurzame tuin Haarlem

 

Duurzaamheid is trending! Ook bij het tuinieren begint duurzaamheid steeds belangrijker te worden. Een duurzame tuin heeft alles te maken met het gebruik maken van duurzame producten en het goed het goed omgaan met het milieu. Een duurzame tuin is te realiseren in uw tuin door, onder andere, veel gebruik te maken van veel beplanting. Andere opties zijn bijvoorbeeld het aanbrengen van een waterbarrière om water op te vangen. Ten slotte kunt u bepaalde producten hergebruiken uit de tuin.

Een duurzame tuin heeft zoals eerder gezegd te maken met veel beplanting in de tuin en gaat ook om duurzame producten en omgaan met het milieu. Het afkoppelen van hwa van je woning in een water barrière en hergebruik van producten uit de tuin. Een ander voordeel van een extra groene tuin is dat er meer ruimte is voor vogels, insecten als vlinder, amfibieën en kleine zoogdieren zoals egels en konijnen. Het hebben van een duurzame tuin in Haarlem heeft dus diverse voordelen!

Een sfeervolle, groene en duurzame tuin in Haarlem

Een duurzame tuin heeft ook nog eens als voordeel dat er meer beschutting is in de zomer, waardoor het er in de zomer minder warm is. Daarnaast bespaart u met een waterbarrière kosten, doordat u minder water nodig heeft. U bent dus het gehele jaar verzekerd van minder kosten in een prachtig groene tuin. Ook kunt u in de tuin tuinaccessoires aanbrengen zoals vogelbadjes, vogelhuisjes of vogelvoer ophangen in de winter. Of wat dacht u van extra bloemen in uw tuin? Hierdoor komen er nog meer vlinders in de tuin tijdens de lente en zomer! Een duurzame tuin biedt kansen, echter zijn deze wel tijdrovend om aan te leggen. Kroon Tuinen helpt u graag bij het aanleggen van een duurzame tuin!

 

Wilt u werk in de tuin laten uitvoeren? Of heeft u behoefte aan advies? Bel 06 – 23170250 of mail naar info@kroon-tuinen.nl.

Scroll naar top