Beplantingsplan Haarlem

Een duurzame tuin realiseert u met een gedegen beplantingsplan

Beplantingsplan Haarlem

Bij het aanleggen van uw tuin is het verstandig om een beplantingsplan te maken. Een beplantingsplan is als het ware een verlanglijst en tegelijkertijd een bestemmingsplan voor uw tuin. Hierbij kunt u kiezen welke planten, bomen en andere soorten groen u in uw tuin wilt hebben en tevens waar u deze in de tuin wilt planten. Het is zeer belangrijk om een beplantingsplan te hebben, zodat u tijdens de aanleg van uw tuin niet in de problemen raakt. Een beplantingsplan geeft u een inzicht hoe uw tuin er straks uit komt te zien. Het goed begin is immers het halve werk.

 

Waarom een beplantingsplan laten ontwikkelen door Kroon Tuinen?

Bij Kroon Tuinen wordt, samen met u, uw beplantingsplan tot in de puntjes uitgewerkt, zodat uw tuin in Haarlem en omgeving uiteindelijk aan al uw wensen voldoet. Het beplantingsplan van uw Haarlemse tuin wordt uitgewerkt op basis van meerdere criteria. Zo houden wij rekening met welke grondsoort de plant nodig heeft. Ook wordt er gekeken naar de verschillende kleuren van planten, zodat deze samen tot een mooi geheel komen. Bovendien wordt er gekeken naar de groeiwijze van de planten. Het is uiteraard wel zo mooi dat de planten elkaar complimenteren in plaats van elkaar overwoekeren of zelfs beschadigen. Ten slotte wordt er ook rekening gehouden met de bloeiwijze van de planten, zodat u ook in de herfst en de winter ook plezier van uw tuin heeft.

Na het beplantingsplan

Nadat wij samen met u het beplantingsplan hebben gemaakt voor uw tuin in Haarlem, gaan wij aan de slag. Bij het aanleggen van uw tuin maken wij gebruik van de beste materialen. Nadat het plan is gerealiseerd, lopen we samen met u de tuin door om te zorgen dat alles in uw tuin naar uw wens is. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om een beplantingsplan te maken in uw tuin in de omgeving van Haarlem, dan komen wij graag bij u langs om voor u een prachtige tuin te realiseren.

Wilt u werk in de tuin laten uitvoeren? Of heeft u behoefte aan advies?
Bel 06 – 23170250 of mail naar info@kroon-tuinen.nl.

Scroll naar top