snoeien en verzorgen

gezonde groei

Bomen, planten, bloemen en gras, alles groeit. Daar is bij het ontwerp rekening mee gehouden. Die groei willen wij wel in goede banen leiden, zodat het onderhoud van uw tuin niet boven uw hoofd uit groeit.

Door op de juiste wijze en met de juiste regelmaat te snoeien houden wij uw tuin gezond. Als hoveniers die houden van alles dat groen is kennen wij onze bloemen, planten en bomen. Zo geven wij op ieder moment van het jaar de juiste aandacht.

Veel planten gedijen bij flinke snoei. Het zorgt voor ruimte en licht, zodat er weer jonge, verse uitlopers kunnen ontstaan. Zo maken wij hagen en klimplanten goed dicht tegen inkijk of zonneschijn.

Bij het snoeiwerk hoort ook de verzorging van bomen: kundig verwijderen van oude takken, in vorm houden van snelle groeiers. Boombanden zetten wij op tijd wat ruimer zodat de bast niet beschadigd wordt

Zo duurzaam mogelijk werken

Als het even kan werken wij met elektrische apparatuur bij het tuinonderhoud. Dat is niet alleen prettiger voor het milieu, het maakt ook minder lawaai.

Verder proberen wij zoveel mogelijk snoei-afval ecologisch te hergebruiken, bijvoorbeeld op een met takkenrillen omgeven composthoop.

Scroll naar boven