Schuur maken Haarlem

Een eigentijdse schuur laten maken in uw Haarlemse Tuin

Een schuur in uw tuin is niet enkel bestemd als opbergruimte. Het kan namelijk het uitzicht in de tuin maken of breken. Zodra een schuur niet mooi is, of niet goed is onderhouden, neemt het veel ruimte in beslag en is het ook nog eens een sfeerbreker. Om die reden moet er goed worden nagedacht hoe een schuur gemaakt moet worden in uw tuin. Schuren zijn er in allerlei vormen en maten. Dit is niet enkel afhankelijk van de afmetingen van uw tuin, maar nog belangrijker is het doel van de schuur. U kunt uw schuur namelijk ook gebruiken als tuinhuis met overkapping. Of wat dacht u van blokhut of kapschuur?

De tuinarchitecten van Kroon Tuinen ontwerpen graag voor u een op maat gemaakte schuur en realiseren deze samen met onze hoveniers. Het centrale uitgangspunt zijn uiteraard uw wensen. Vervolgens gaan de tuinarchitecten aan de slag om uw schuur te ontwerpen en te maken in Haarlem!

Een op maat gemaakt schuur maken in Haarlem

Wij maken graag voor u hedendaagse schuren van onder andere douglas of grenen hout. U kunt bij Kroon Tuinen kiezen voor moderne kant en klare schuren. Deze bouwen wij voor u ter plekke in uw tuin. Heeft u juist specifieke wensen? In dat geval is een op maat gemaakte schuur een goede optie. Samen met onze tuinarchitecten realiseren wij voor u een prachtige schuur, waar u nog jaren van kunt genieten. Tijdens het gehele proces, ofwel van ontwerp tot realisatie, wordt u betrokken. Hierdoor bent u verzekerd dat u tevreden zult zijn over de op maat gemaakte schuur in uw tuin in Haarlem. Bent u er nog niet over uit wat voor schuur u wilt laten maken in uw Haarlemse tuin? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden voor prachtige, veelzijdige en hedendaagse schuren!

Wilt u werk in de tuin laten uitvoeren? Of heeft u behoefte aan advies?

Scroll naar top