Grote tuin Haarlem

Een grote tuin aanleggen in Haarlem is een kleine klus voor onze hoveniers!

Grote tuin Haarlem

 

Heeft u recent een huis gekocht met een grote tuin, of wilt u uw tuin renoveren doordat deze vergroeid is? Een grote tuin aanleggen is een behoorlijke klus. Vaak begint het al bij de graafwerkzaamheden. Met name in grote tuinen is het lastig om graafwerkzaamheden uit te voeren. Met name met het gebrek aan sterke machines is het lastig om een grote tuin zelfstandig aan te leggen. Kroon tuinen heeft jarenlange ervaring, passie en kennis om uw grote (droom) tuin te realiseren in Haarlem. Tijdens een project werken onze hoveniers en tuinarchitecten nauw met elkaar samen om een prachtige tuin te realiseren. Met oog voor detail en passie voor het vak zorgen zij ervoor dat elke vierkante meter tot in de puntjes is verzorgd. Kroon Tuinen is onder andere gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden:

  • Tuinverlichting aanleggen
  • Het bemesten uw tuin
  • Graafwerkzaamheden
  • Vijvers aanleggen
  • Tuinen onderhouden

Bij alle werkzaamheden houden wij goed met u contact, zodat uw tuin ook als eigen voelt. Daarnaast gaan wij tot het uiterste om uw tuin volledig naar wens in te ontwerpen en te realiseren.

Grote Tuinen aanleggen Haarlem met Kroon Tuinen

 

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van diverse grote tuinen in alle vormen, maten en mogelijkheden. Als eerste gaan wij met u in gesprek om een opname te doen van uw tuin. Na dit gesprek stellen wij een plan op, waarmee wij uw tuin aanleggen of renoveren. Na uw goedkeuring van het plan, leggen wij uw tuin met oog voor detail aan. Na afloop van de aanleg gaan wij samen met u de tuin nalopen of wij het project naar wens hebben uitgevoerd. Wilt u graag weten hoe wij uw grote tuin in Haarlem aan zouden leggen in Haarlem en omgeving? Dan komen wij graag met u in contact!

 

Wilt u werk in de tuin laten uitvoeren? Of heeft u behoefte aan advies? Bel 06 – 23170250 of mail naar info@kroon-tuinen.nl.

Scroll naar top