Tuin-onderhoud
Eenmalig of structureel onderhoud
Tuinonderhoud
Eenmalig of structureel onderhoud
Snoeien
Bloemen en planten groeien alle kanten op. Wij zorgen er met tijdig en gericht snoeien voor dat ze de ruimte krijgen, zonder uw tuin te overwoekeren.
Beregenen
Wij rekenen niet meer op gezonde Hollandse regen in onze tuinen. Het ene moment is er teveel water, het andere te weinig. Wij zorgen er voor dat uw tuin voldoende water krijgt.
Bijplanten
Soms zijn bloemen of planten gewoonweg óp. Dan is bij- of vérplanten nodig om alles weer tot zijn recht te laten komen. Wij zorgen dat uw tuin mooi blijft.
Voeden
Een gezonde tuin leeft op een gezonde bodem. Wij beoordelen wat er nodig is en vullen mest en andere voedingstoffen aan.
Previous slide
Next slide

Professioneel tuinonderhoud door gecertificeerde hovenier

Wanneer je een tuin niet bijhoudt, dan groeit-ie uit zijn voegen. Maar hebt u er zelf altijd oog en tijd voor? Laat ons het regelmatige tuinonderhoud verrichten, zodat u ieder seizoen van uw tuin kunt genieten.

Wij houden van groen. Voor de sfeer en voor het leven in uw tuin. Bij het onderhoud van uw tuin gaan wij dan ook graag zo ecologisch verantwoord te werk.

Kroon Tuinen uit Zwaanshoek is actief in de wijde omtrek van Haarlem en gecertificeerd door Tuinkeur.

Onze werkwijze

Hoe meer wij het onderhoud gepland kunnen uitvoeren, hoe efficiënter het voor u is. Wij beginnen met een bezoek aan uw tuin om de situatie te bekijken en uw nadere wensen te bespreken. Daarna maken wij met u een onderhoudsplan voor de hoeveelheid werk en onze inzet in uren.

Voor de meeste werkzaamheden kunnen wij u binnen twee weken van dienst zijn.
Wenst u uw tuin grondig op de schop te nemen? Kijk dan hier.

De kosten voor tuinonderhoud hangen volledig af van de grootte van uw tuin en de hoeveelheid van het werk. Met een bezoek aan uw tuin en een gesprek over uw wensen kunnen wij dat goed voor u inschatten.

Om u een indruk te geven van waar u op kunt rekenen:


halve dag
2 hoveniers, 5 uur
€ 750


één dag

2 hoveniers, 17 uur
€ 1.275


twee dagen

2 hoveniers, 34 uur
€ 2.550

Abonnement

Wij maken graag een speciale abonnementsprijs voor u op basis van een maatwerk onderhoudsplan. Daarmee bent u nog voordeliger uit.

Eventuele méér- of mínderuren berekenen wij à € 75. Alle kosten voor materiaal, gereedschappen en afvoer van afval zijn inbegrepen. Prijzen zijn inclusief BTW.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Vul onderstaand formulier in en ontvang van ons een passend voorstel voor het onderhoud van uw tuin.

Scroll naar boven