Tuinontwerp kleine tuin

Tuinontwerp kleine tuin – Kroon Tuinen

Bent u op zoek naar een professionele tuinontwerper voor uw tuin?

Wanneer u denkt aan het aanleggen van een tuin (en overige diensten van een hovenier), dan denkt u wellicht direct aan een riante tuin. Dat hoeft zeker niet zo te zijn. Niet wanneer u gebruikmaakt van de diensten van Kroon Tuinen. Wij zijn een hovenier met een passie voor mooie tuinen. Het formaat maakt daarbij niet uit. Dus ook voor tuinontwerp van een kleine tuin kunt u bij ons terecht. Juist in een kleine tuin kan de meerwaarde van een goede hovenier zich duidelijk uitbetalen. Niet iedereen kan van een kleine tuin een droomtuin maken. Wij wel.

Tuinontwerp van een kleine tuin is voor ons een prachtige uitdaging

Ons bedrijf, gevestigd in Zwaanshoek, is ontstaan uit passie voor natuur en tuinen. Wij willen dat dit in elk ontwerp terug te zien is. Daarom is een tuinontwerp van een kleine tuin voor ons ook een prachtige uitdaging. Een grote tuin biedt als het ware een canvas zonder limieten. Bij het ontwerpen en aanleggen van een kleine tuin, moet met veel meer dingen rekening worden gehouden. Hoe kunnen wij uw wensen, eisen en beoogde gebruik verenigen in een prachtige tuin met een bescheiden oppervlakte? Welke vormen van beplanting zijn mogelijk en hoe zit het met zonlicht en bewatering?
Tuinaanleg van een kleine tuin is een taak voor een echte specialist. Kroon Tuinen beschikt over zeer ruime ervaring. Ook op het gebied van het ontwerpen en aanleggen van tuinen met meer bescheiden afmetingen. Naast particulieren worden wij namelijk ook ingeschakeld door VvE’s, maar ook bedrijven met een (kleine) bedrijfstuin die hier het maximale uit willen halen.

Bespreek de mogelijkheden met ons

Wilt u weten wat er mogelijk is in uw tuin? Geen tuin is voor ons te klein om hier iets moois van te maken. Neem daarom contact met ons op om de mogelijkheden voor tuinontwerp bij een kleine tuin te bespreken. Wij voorzien u graag van advies en leggen u uit hoe wij ondanks wellicht beperkte afmetingen kunnen zorgen voor een droomtuin waarin u met veel plezier verblijft. Dankzij onze eigen, handgemaakte ontwerpen (wij zijn tevens lid van de Ontwerpersvereniging Tuin en Park), kunnen wij u in positieve zin verrassen. Wij verzorgen met plezier een op maat gemaakte offerte voor u.

Laat u inspireren

Een frisse kijk op tuinen, waar de opdrachtgever centraal staat, waar de creativiteit van de specialist wordt toegepast. Bekijk hier onze afgeronde projecten.

Scroll naar boven