Onderhoud Tuin Haarlem

Uw eigen stukje natuur in uw goed onderhouden tuin Haarlem

Onderhoud tuin Haarlem

Een tuin is uw eigen plekje natuur. Een plek om tot rust te komen of juist de kinderen te laten ravotten. Om ervoor te zorgen dat dit zo blijft, is het onderhouden van uw tuin noodzakelijk. Met een doorsnee tuin bent u hier het hele jaar zoet mee. Is uw tuin toe aan onderhoud? Heeft u geen tijd of simpelweg geen zin om zelf urenlang op uw knieën in het gras te zitten? Dan bent u bij Kroon Tuinen aan het juiste adres! Met jarenlange ervaring en een passie voor groen is bij Kroon Tuinen de kwaliteit meer dan gewaarborgd.

 

Waarom tuinonderhoud uitbesteden?

Voor sommige onderdelen van uw tuin is specifieke kennis of gereedschap benodigd. Tevens kan het onderhouden van uw tuin best zwaar zijn. Sommige werkzaamheden in de tuin kunnen veel tijd in beslag nemen. Tijd die u liever op een andere manier besteed dan aan hard te zwoegen in de tuin. Het uitbesteden van het onderhoud biedt hierop een uitkomst.

Diensten onderhoud Haarlem

Kroon Tuinen biedt de uitkomst bij verschillende soorten tuinonderhoud in Haarlem en omgeving. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het snoeien van diverse soorten groen, tot aan vijveronderhoud. Uiteraard is het bestrijden van onkruid geen enkel probleem en wordt dit tevens op een biologische manier verricht. Wilt u uw tuin alvast voorbereiden op de koudere maanden? Kroon Tuinen maakt uw tuin winterklaar! Ook voor het bestraten van uw tuin bent u bij ons aan het juiste adres.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van onze werkzaamheden. Heeft u een ander soort wens of behoeft u een ander type onderhoud aan uw tuin in Haarlem en omgeving? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Onderhoud op maat

Iedere tuin is uiteraard anders en heeft daardoor ook andere behoeften. Kroon Tuinen weet met ieder soort tuin raad. Dankzij jarenlange praktische ervaring, het juiste gereedschap en kennis zorgt Kroon Tuinen er op een vakkundige en duurzame wijze voor dat uw tuin er weer mooi bij ligt, zodat u snel weer van uw tuin kunt genieten.

Wilt u werk in de tuin laten uitvoeren? Of heeft u behoefte aan advies? Bel 06 – 23170250 of mail naar info@kroon-tuinen.nl.

Scroll naar top