Over

Over ons

Kroon Tuinen is een hoveniersbedrijf voor particulieren en bedrijven. Al jaren leggen wij diverse luxe tuinen aan en kunnen deze ook ontwerpen en onderhouden. Hierin hebben wij ons gespecialiseerd in het ontwikkelen van luxe tuinen. Dit komt doordat de tuin een belangrijk onderdeel is van een groter geheel; een eigen stukje natuur in uw tuin. Met passie voor het vak heeft Jeffrey Kroon in 2015 zijn opleiding ontwerpkunde afgerond. Dit heeft hij gedaan, omdat hij hierdoor nog beter in staat is om zijn visie te verwezenlijken, namelijk het creëren van een natuurlijke beleving in de tuin. Met zijn kennis en kunde is hij in staat om prachtige luxe tuinen aan te leggen en te ontwerpen.
In de afgelopen jaren heeft Kroon Tuinen al talloze particulieren en bedrijven tevreden kunnen stellen met prachtige tuinen. Het team van Kroon Tuinen bestaat uit een zeer divers team van gepassioneerde hoveniers die allemaal tot doel hebben om luxe en comfort samen te brengen in een prachtige tuin.

Het team

Graag stellen wij u ook voor aan ons enthousiaste team van Kroon Tuinen. Zij staan iedere dag voor u klaar om uw tuin aan te ontwerpen, aan te leggen en te onderhouden.

John

Ik ben John en ben nu geruime tijd in dienst bij Kroon tuinen. Ik ben veelal te vinden in het groenonderhoud, maar assisteer ook regelmatig bij het aanleggen van tuinen.

Door mijn verleden als leidinggevende in de detailhandel heb ik ruime ervaring opgedaan in een dynamische omgeving waar de klant en servicegerichtheid hoog in het vaandel staan. Wellicht kan ik u binnenkort begroeten in uw tuin!

Stef

Ik ben Stef en woonachtig in Hillegom. Inmiddels ben ik nu een half jaar bij Kroon tuinen werkzaam. Hiervoor heb ik 8 jaar bij diverse andere hoveniers gewerkt en daar ook de benodigde werkervaring opgedaan. Deze ervaring in het “veld” , in combinatie met mijn opgedane theorie tijdens mijn afgeronde hoveniersopleiding, zorgt ervoor dat ik mijn kennis op ieder soort project kan toepassen. De verschillende wensen van de klanten zorgt ervoor dat er genoeg diversiteit in de werkzaamheden zit. Over het algemeen werk ik aan de aanleg van nieuwe tuinen, echter is het een welkome afwisseling om soms ook in te springen in het groenonderhoud.

Het geeft mij een voldaan en trots gevoel wanneer een project af is en het eindresultaat van onze inspanningen en vakmanschap zichtbaar is. Wanneer de klant vervolgens ook meer dan tevreden is, is dat de echte kroon op ons werk!

Denny

Hierbij wil ik mijzelf aan u voorstellen. Ik ben Denny en sinds kort heb ik mij mogen aansluiten bij het gezellige en collegiale team van Kroon Tuinen. Mijn specialismes liggen in het groen onderhoud. Het liefst ben ik in de weer met een bosmaaier en daarnaast het snoeien van houtachtige planten. Ook denk ik graag met de klant mee voor eventuele bloeiende beplanting. Dit geeft een tuin na het gepleegde onderhoud net dat beetje extra uitstraling dat het verschil maakt.

De reden dat ik bij Jeffrey Kroon in dienst wilde treden is dat ik mij verder wil ontwikkelen tot een allround hovenier. Kroon Tuinen is door de diversiteit van het team, de uitgebreide vakkennis en 18 jaar werkervaring van Jeffrey Kroon,  de ideale plek om deze droom uit te laten komen!

Reinier

Als meewerkend voorman ben ik mede verantwoordelijk voor het aansturen van het team groendenkers en doeners.  Zelf ben ik erg toegankelijk en vind ik vooral de communicatie met verschillende type opdrachtgevers, erg leuk om te doen. Tijdens de realisatie van een tuin adviseer ik de opdrachtgever graag, bij eventuele aanvullende werkzaamheden. Ook het buitenwerken vind ik een van voordelen dat het vak met zich meebrengt.

Ik denk dat de kwaliteit die wij leveren een onderscheidende factor is en voor snel afraffelwerk gaat.  Als voorbeeld: tijdens een project maakten wij gebruik van flexibel te koppelen pontons om (in verband met de bereikbaarheid van de tuin) een sloot te overbruggen. Samen met de flinke damwand met aansluitende vlonders en een zitkuil zorgde dit voor de nodige interesse en/of complimenten van menig voorbijganger voor zowel het huren van de pontons als tuinaanleg. Dit geeft uiteraard voldoening en maakt dat ik met enthousiasme met hen in gesprek ga.

Gilbert

Begin oktober ben ik bij Kroon Tuinen begonnen als verantwoordelijke voor de algehele financiële administratie.

Wegens de gestage groei, die Kroon Tuinen de afgelopen periode heeft doorgemaakt, was Jeffrey Kroon op zoek naar iemand die hem op een aantal fronten kon ondersteunen en de administratie te verzorgen. Hierdoor kan hij zich blijven focussen op andere (en voor hem leukere) zaken die bij het runnen van een hoveniersbedrijf komen kijken. Bij mijn start is er een softwarepakket aangeschaft waardoor er aan automatiseringsslag is gemaakt om voor alle projecten de gewenste offertes, facturen, verbruikte materialen/uren voor- en nacalculaties in uit te voeren.

Het leukste aan mijn werk vind ik de diversiteit in de werkzaamheden, en de ad hoc dingen die niet meteen tot de standaard taken van een controller behoren. Hierdoor word ik uitgedaagd om buiten mijn comfortzone te stappen.

Wat mij in het begin meteen opviel aan het team is dat men elkaar ongevraagd helpt. Wanneer een van de ploegen later terugkomt van een klus en de anderen zitten al even gezellig na te praten, men meteen opstaat om te helpen de wagen leeg te halen. Dit hoop ik in alle opzichten nog lang te mogen aanschouwen!

Scroll naar top