Kunstgras aanleggen

Kunstgras: Een onderhoudsvriendelijke oplossing voor een groene tuin

Kunstgras aanleggen

Hebt u kunstgras aanleggen al eens overwogen? Steeds meer mensen ontdekken de voordelen hiervan. De nieuwe generatie kunstgrasmatten is van zo’n hoge kwaliteit, dat deze matten nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden zijn. Kunstgras is dus niet alleen mooi, maar ook bijzonder duurzaam en onderhoudsarm. Dit alles wel onder voorwaarde dat het kunstgras aanleggen echt goed gedaan is. Om hier zeker van te zijn, kunt u gebruikmaken van onze diensten als ervaren allround hovenier.
Kunstgras aanleggen betekent op meerdere manieren profiteren van gemak en duurzaamheid. Niet alleen hoeft u nooit gras te maaien; kunstgras kan ook veel intensiever worden gebruikt dan natuurgras. Zo vormt het een ideaal speelveld voor kinderen.

 

Kunstgras aanleggen dient goed te gebeuren

Kunstgras aanleggen dient in een keer goed te gebeuren. Kunstgras is weliswaar onderhoudsarm, duurzaam en zeer sterk, maar het aanleggen hiervan is voor een leek niet altijd even eenvoudig. Zeker niet wanneer het gaat om een grote oppervlakte of een afwijkende vorm. Door te kiezen voor een specialist als Kroon Tuinen, weet u zeker dat uw kunstgras optimaal wordt aangelegd. Zo is het belangrijk dat de ondergrond vlak en stevig is, zodat de mat niet gaat verzakken. Ook moet er aan afwatering worden gedacht. Uw kunstgras heeft geen last van vocht, maar water dat zich onder de mat ophoopt, moet wel kunnen worden afgevoerd. Ten slotte is het natuurlijk belangrijk dat de mat perfect komt te liggen: naden (die overigens in een bepaalde richting moeten worden gelegd) moeten onzichtbaar zijn en het kunstgras moet natuurlijk op alle grenzen goed aansluiten.
Wij kunnen kunstgras aanleggen voor particulieren en zakelijke klanten

Of het nu gaat om een klein of een zeer groot oppervlak, om een tuin van een woonhuis, balkon, dakterras of bedrijfstuin: wij kunnen u perfect helpen. Wij zorgen voor hoge kwaliteit kunstgras en een perfecte aanleg. Dit doen wij met onze eigen mensen. Want naast de kwaliteit van kunstgras hechten wij ook zeer veel waarde aan de kwaliteit van onze service.

Vraag geheel gratis en vrijblijvend een persoonlijke offerte aan en ontdek tegen welke goede tarieven wij kunstgras aanleggen en uw tuin kunnen voorzien van een prachtige mat die het hele jaar groen blijft en die u nooit hoeft te maaien.

Laat u inspireren

Een frisse kijk op tuinen, waar de opdrachtgever centraal staat, waar de creativiteit van de specialist wordt toegepast.

 
Scroll naar top