Kunstgras aanleggen Haarlem

Kunstgras: Een onderhoudsvriendelijke oplossing voor een groene tuin in Haarlem

Kunstgras aanleggen Haarlem

 

In tegenstelling tot echt gras, is kunstgras aanzienlijk onderhoudsvriendelijker. U hoeft het immers nooit te bewateren. De kunstgrasmat blijft uiteraard dezelfde lengte, dus van maaien is geen sprake. Tevens biedt kunstgras geen ruimte voor mos en sterft het gras uiteraard niet af. Hierdoor is het verticuteren van de grasmat ook uit den boze. Het enige wat u hoeft te doen na het aanleggen van kunstgras is deze af en toe te borstelen met een bezem.

Vanwege het feit dat kunstgras simpelweg op de grond gelegd wordt, is het ook mogelijk om in tuinen met een onvruchtbare ondergrond zonder al te veel moeite een gazon aan te leggen, al dan niet eentje van kunstgras. Tevens biedt kunstgras een uitkomst als u last heeft van hooikoorts of een allergie. Kunstgras geeft natuurlijk geen pollen af.

Royal Grass® kunsgras aanleggen in Haarlem en omgeving

 

Bij Kroon Tuinen maken wij altijd gebruik van producten van hoogwaardige kwaliteit. Ook het kunstgras is hierop geen uitzondering. Voor het aanleggen van kunstgras in Haarlem en omgeving maken wij gebruik van Royal Grass®. Dit is een hooggewaardeerd product waar wij tevens erkend dealer van zijn. Royal Grass is niet alleen duurzaam, maar het ziet er ook prachtig en echt uit. Vanwege de hoogwaardige kwaliteit bent u verzekerd van jarenlang plezier aan uw gazon. U krijgt maar liefst tien jaar garantie op Royal Grass®

Toepassingen

 

Als u een prachtig groene grasmat in uw tuin wilt hebben, maar niet de tijd en de middelen heeft om deze te onderhouden is een kunstgrasmat een mooi alternatief. Het is ook mogelijk om kunstgras op uw balkon of dakterras aan te leggen, zodat u ook daar kan genieten van een mooi gazon.

U zou er tevens voor kunnen kiezen om kunstgras te laten aanleggen in een kindvriendelijke tuin. Denk bijvoorbeeld aan een plekje waar uw kinderen veilig kunnen voetballen of spelen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over hardnekkige groene vlekken op de kleding. Kunstgras is dus niet alleen een voordeel voor uw tuin.

Wilt u werk in de tuin laten uitvoeren? Of heeft u behoefte aan advies?
Bel 06 – 23170250 of mail naar info@kroon-tuinen.nl.

Scroll naar top