Tuinproducten

Onze producten

Kroon Tuinen is officieel dealer van een aantal gerenommeerde tuinproducten. Zoals Royal Grass®: een hoogwaardig uitgevoerd kunstgras, Greenwall®: een direct groene, windkerende en geluiddempende erfafscheiding en Quick Hedge®: een volgroeide kant- en klaarhaag.

Naast deze dealerschappen kan Kroon Tuinen alle materialen en producten leveren die nodig zijn om een tuin aan te leggen, te onderhouden of te renoveren. Daarnaast profiteert u van onze ervaring met producten en scherpe prijsafspraken met toeleveranciers.

Royal Grass ®

Kroon Tuinen is officieel dealer van Royal Grass®. Deze hoogwaardig uitgevoerde kunstgras is de oplossing voor iedereen die zoekt naar een unieke bodembedekking van een superieure kwaliteit.

De voordelen
• Royal Grass® heeft geen onderhoud nodig. Dus nooit meer sproeien, maaien, kantjes knippen of bemesten.
• Het hoogwaardige materiaal is kleur- en slijtvast zodat u jarenlang gegarandeerd bent van een prachtig gazon.

Voor wie
Royal Grass® is voor iedereen die gras wil maar het onderhoudsgemak wil van bestrating. Ook voor kindvriendelijke tuinen is Royal Grass® een uitkomst. Het heeft een zachte ondergrond en is stevig genoeg voor jarenlang gebruik als speel- of sportveld. Royal Grass® kan gelegd worden op elk type ondergrond. Dus ook eigenaren van een dakterras of balkon kunnen genieten van de voordelen en uitstraling van gras.

Met Royal Grass® legt u geen gras maar luxe. Je weet wat ze zeggen: ‘A thing of beauty is a joy forever’. Daarom krijgt u maar liefst 10 jaar garantie op Royal Grass®.

Green wall ®

De Greenwall® is een direct groene, windkerende en geluiddempende erfafscheiding. De manshoge wal zorgt voor optimale privacy in de tuin, vanaf het moment dat deze is geplaatst. De volledige bedekking met klimplanten geeft de Greenwall een rustiek karakter en groene uitstraling. Zo misstaat deze onderhoudsarme erfafscheiding in praktisch geen enkele tuin.

De voordelen:
• Direct groen: de Greenwall® is al grotendeels begroeid als deze wordt geplaatst.
• Geluiddempend: gevuld met potgrondsubstraat, dus geluidsdicht.
• Windkerend: door de massieve, trapeziumvormige constructie en gewicht (400kg).
• Kant en klaar: plaatsing zonder graafwerk, fundering of palen.
• Niet altijd bouwvergunning nodig: vraag dit altijd na bij je gemeente.
• Milieuvriendelijk: Greenwall® is gemaakt van duurzaam en natuurlijk materiaal.

QuickHedge ®

QuickHedge® is een volgroeide kant- en klaarhaag die overal geplant kan worden. Hierdoor realiseert u direct een volwassen, volgroeide en dichte haag met alle voordelen van dien. De lengte van de haag bepaalt u zelf. QuickHedge® wordt namelijk in elementen van 1 meter geplant.

QuickHedge® is verkrijgbaar met verschillende haagplanten, zoals beuken, haagbeuken, prunus, klimop en vele andere soorten. Wij adviseren wat de beste haag is in uw tuin. De grondsoort, plaats in de tuin (zon, vocht) en persoonlijke wensen wat betreft het uiterlijk spelen daarbij een belangrijke rol.

De elementen hebben een hoogte van 200 cm. In de toekomst zijn van enkele soorten ook hoogten van 80 en 120 cm verkrijgbaar.

De voordelen
• Kant- en klare haag.
• Keuze uit verschillende lengtes en in de toekomst ook hoogtes.
• Verkrijgbaar met verschillende haagplanten.

Voor wie
De QuickHedge® is voor iedereen die direct privacy in zijn tuin wil.

Tuinaccessoires

Kroon Tuinen zorgt voor de totale uitvoer van het ontwerp of de tuinplannen en levert daarvoor de benodigde accessoires, zoals plantenbakken, een blokhut of hekwerken. Naast de voordelige inkoop (we hebben goede prijsafspraken met onze toeleveranciers waar u van profiteert) zorgen we ook voor het plaatsen. Dat doen we zelf of laten wij doen, waarbij we strak toezicht houden op de juiste uitvoering.

Scroll naar top