Villa tuin Haarlem

Een luxueuze villa tuin legt u aan met Kroon Tuinen!

Villa tuin Haarlem

Bij een mooie villa hoort uiteraard een weelderige tuin. Bij Kroon Tuinen zijn wij u graag van dienst. De eerste stap voor een prachtige tuin is het ontwerpen van de tuin. Onze tuinarchitect komt bij u langs om de tuin te bezichtigen en uw wensen te bespreken. Hierna wordt een ontwerp van de tuin gemaakt.  Nadat wij het ontwerp met u besproken hebben en het compleet aan uw wensen voldoet, gaan wij aan de slag om uw villatuin te verwezenlijken.

 

Kwaliteit en Kennis geeft mogelijkheden voor luxueuze tuinen

Bij Kroon Tuinen werken wij enkel met de juiste en hoogwaardige materialen waardoor u jaren van uw villatuin kunt genieten. Wij hebben tevens vele tuinen ontworpen en aangelegd. Hierbij hebben wij uiteraard veel ervaring en kennis opgedaan en gaan hierdoor vakkundig te werk.

Zwembad of vijver?

Bij een luxueuze villatuin mag een mooi zwembad natuurlijk niet ontbreken. Ook hier bieden wij graag uitkomst. Wilt u graag genieten van het rustgevende effect van water, maar is zwemmen niet helemaal uw ding? Dan zou u ook kunnen kiezen voor een luxueuze vijver.

Beveiliging voor uw villatuin in Haarlem en omgeving

Wilt u uw villatuin in Haarlem beter beveiligen? Wij zijn tevens gespecialiseerd in het plaatsen van hoogwaardige kwaliteitshekwerken. Bovendien zijn wij in staat om beveiligingscamera’s voor u te installeren, zodat u altijd weet wat er in uw tuin gebeurt.

Onderhoud

Uiteraard moet uw tuin ook onderhouden worden. Bij een villatuin komt hier meer bij kijken dan een doorsnee tuin. Bij Kroon Tuinen zijn wij tevens gespecialiseerd in het onderhouden van uw villatuin in Haarlem. Van de lente tot de winter zijn wij in staat om uw tuin te onderhouden, zodat u hier het hele jaar van kan genieten.

Komt u uit de omgeving van Haarlem en bent u benieuwd naar de mogelijkheden tot het omtoveren van uw villatuin of heeft u andere wensen of vragen?

Neem dan snel contact met ons op.

Wilt u werk in de tuin laten uitvoeren? Of heeft u behoefte aan advies?

Scroll naar boven