Tuinontwerp Wassenaar

Iedere droomtuin begint bij een goed doordacht ontwerp

Tuinontwerp Wassenaar

Bent u toe aan een nieuwe tuin of is uw tuin toe aan een renovatie, wegens gebrekkig onderhoud? Een droomtuin kunt u pas realiseren, zodra u goed heeft nagedacht over wat u wilt met uw tuin. Wilt u een moderne tuin of juist een kindvriendelijke tuin voor in de toekomst? Kroon Tuinen denkt graag met u mee om uw droomtuin te realiseren. Onze tuinontwerper komt bij u langs in Wassenaar om de mogelijkheden te bespreken voor uw droomtuin. Tijdens de opname in Wassenaar brengt de tuinontwerper in kaart wat uw wensen zijn voor uw tuin. Hierbij kunt u denken aan diverse vragen als:

  • Wilt u een vijver?
  • Hebben uw kinderen nog wensen zoals een zandbak?
  • Wilt u een zwembad?
  • Wat voor beplanting wilt u hebben?
  • Moet uw tuin verlicht zijn?

Door al deze vragen te stellen kan onze tuinontwerper een betrouwbaar tuinontwerp maken van uw tuin in Wassenaar. Daarnaast blijft u betrokken in het volledige proces van het ontwerpen, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

De realisatie van het tuinontwerp

Zodra u het ontwerp van uw nieuwe tuin heeft goedgekeurd gaan de hoveniers aan de slag met de realisatie van het tuinontwerp in Wassenaar. De hoveniers hebben al jarenlang ervaring in het opleveren van prachtige tuinen en hebben al talloze mensen blij kunnen maken met de realisatie van prachtige tuinen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van tuinontwerp en tuinrealisatie? Wij komen graag met u in gesprek om de mogelijkheden en ideeën met u te bespreken. Ook kunnen wij voor een opname langskomen van uw tuin in Wassenaar.

Scroll naar top