Tuinontwerp Noordwijkerhout

Tuinontwerp op maat

Tuinontwerp Noordwijkerhout

Wilt u al jaren een prachtige tuin hebben met een vijver of natuurlijk zwembad? Of bent u op zoek naar een hovenier die uw tuin in een handomdraai aanlegt? Kroon Tuinen ontwerpt al jaren tuinen en groenvoorzieningen voor bedrijven. Ook hebben wij al jaren particulieren kunnen verrassen met prachtige tuinen. Onze tuinontwerpers werken tevens nauw samen met de hoveniers van Kroon Tuinen, zodat u bent verzekerd van de realisatie van uw droomtuin in Noordwijkerhout.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van tuinontwerp in Noordwijkerhout en omgeving? Wij komen graag bij u langs voor een opname of brainstormsessie van uw tuin.

De Kroon Tuinen werkwijze

Wij geloven dat iedere tuin anders is net als de wensen van de eigenaren. Dit betekent dus dat wij van ieder project maatwerk maken. Tijdens een ori├źntatiegesprek komt onze tuinontwerper bij u langs in Noordwijkerhout en omgeving. Tijdens dit gesprek leggen wij al uw wensen vast en noteren wij het budget van het project. Ook doen wij de tuin aanmeten indien dit nodig is.

Na dit eerste gesprek gaat de tuinontwerper aan de slag met het maken van de eerste schets. Door deze schets bepalen wij wat de mogelijkheden zijn voor uw tuin en leggen wij vast wat de materialen en beplanting wordt voor uw tuin. Na de definitieve schets gaat de hovenier voor u aan de slag met het aanleggen van de tuin. Heeft u zelf geen groene vingers maar wilt u toch een prachtige tuin?

Wij kunnen ook uw tuin onderhouden! Wilt u nog meer weten over onze werkwijze betreffende het tuinontwerpen in Noordwijkerhout en omgeving? Wij komen graag met u in contact!

Scroll naar top