Tuinontwerp Lisse

Tuinontwerp Lisse | Wij wekken uw tuin weer tot leven | Kroon Tuinen

Uw nieuwe droomtuin laten ontwerpen in Lisse?

Denkt u er wel eens aan om uw tuin in Lisse opnieuw te laten ontwerpen? Bent u niet tevreden met uw huidige tuin? Overweeg dan eens op uw gehele tuin opnieuw te laten ontwerpen. Wij van Kroon Tuinen zijn in staat om uw tuin helemaal naar uw wens te ontwerpen.

Wie zijn wij?

Wij zijn Kroon Tuinen. Wij zijn een jong dynamisch bedrijf in de hoveniersbranche dat zich bezighoudt met verschillende werkzaamheden. Denk aan: het ontwerpen van tuinen, de aanleg ervan en het onderhoud, volgens de wensen van onze klanten.

Een nieuwe tuin die aansluit bij uw leefomgeving en wensen!

Als u er goed over nadenkt is uw tuin een plek waar u geregeld komt. Vooral in de zomermaanden is uw tuin de veilige haven waar u even tot rust kunt komen. Samen met vrienden en familie barbecueën, een lekker koud biertje opentrekken of een goed boek lezen. Uw tuin is een plek waar u van alles onderneemt. Het is belangrijk dat u zich thuis voelt in uw tuin en dat het een mooie plek is waar u goed tot rust kunt komen. Kortom: een tuin die aansluit bij uw wensen en leefomgeving.   

Uw nieuwe droomtuin door ons laten ontwerpen?

Denkt u nu: ja, ik ben eigenlijk wel toe aan een compleet nieuwe tuin? Dan kunnen wij u helpen! Samen met onze gedreven en goed opgeleide medewerkers maken we een plan om uw tuin om te toveren tot een waar walhalla, waar u weer goed tot rust kunt komen.

Vraag bij interesse snel een offerte aan of neem bij verdere vragen contact met ons op via het contactformulier.

Scroll naar top