Tuinontwerp Leiden

Tuinontwerp Leiden | Betaalbaar en van hoog niveau | Kroon Tuinen

Een frisse kijk op tuinen, waar de opdrachtgever centraal staat

Een frisse kijk op tuinen, waar de opdrachtgever centraal staat en waar de creativiteit van de specialist wordt toegepast! Bent u toe aan een compleet nieuwe tuin die helemaal is afgesteld op uw wensen? Dan bent u bij Kroon Tuinen aan het juiste adres! Wij maken zelf het ontwerp voor uw tuin en leggen deze vervolgens vakkundig aan. Wij zijn dus het all-in pakket voor uw tuin en staan voor het beste resultaat binnen een relatief korte periode.

Waarom u zou moeten kiezen voor Kroon Tuinen?

  • Een ervaren en ambitieus team dat van elke tuin een heus paradijs weet te maken;
  • Alles voor een eerlijke prijs;
  • Een uitstekend overleg.

Waarom zou u uw tuin opnieuw laten ontwerpen?

Waarom zou u uw tuin opnieuw laten ontwerpen? Misschien bent u momenteel niet tevreden met uw huidige tuin. Dan is het ontwerpen van een nieuwe tuin misschien dé oplossing. Wat is uw grote droom op het gebied van tuinen? Wat zijn uw wensen? Wij maken uw dromen waar!

Wie zijn wij?

Wij zijn Kroon Tuinen en wij zijn een bekende naam als het gaat om het ontwerpen van compleet nieuwe tuinen en het onderhouden van bestaande tuinen. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends, zodat wij u goed kunnen adviseren als het gaat om het ontwerp van uw tuin. Wij kijken hierbij ook naar de praktische zaken zoals de kindvriendelijkheid van uw nieuwe tuin.

Uw droomtuin laten ontwerpen in Leiden?

Heeft u een grote wens op het gebied van tuinen en wilt u deze droomtuin laten ontwerpen door onze specialisten? Vraag dan snel een offerte aan! Bij verdere vragen kunt u altijd contact met ons opnemen via het contactformulier.

Scroll naar top