Tuinontwerp Hoofddorp

Tuinontwerp Hoofddorp | Vakkundig en betaalbaar | Kroon Tuinen

Uw tuin laten ontwerpen in Hoofddorp?

Woont u in Hoofddorp en bent u uw oude tuin spuugzat? Kan er wel wat vernieuwing aangebracht worden, maar bent u niet in staat om dit zelf te realiseren? Dan heeft u geluk! Kroon Tuinen is dé partij die u zoekt voor deze klus! Wij hebben met ons team de juiste kennis en de juiste hoeveelheid ervaring om van elke tuin een pracht paradijs te maken.

Wilt u uw tuin opnieuw laten ontwerpen? Laat het aan ons over!

Wie zijn wij?

Kroon Tuinen is al enige tijd actief in de hoveniersbranche en heeft al heel wat ervaring op het gebied van tuinonderhoud, tuinaanleg en het ontwerpen van verschillende tuinen. Wij zijn niet het doorsnee hoveniersbedrijf. Wij pakken dingen juist aan en leveren toegevoegde waarden, zodat u uw tuin niet meer herkent als wij zijn geweest.

Kroon Tuinen wordt geleid en is opgericht door Jeffrey Kroon die al een lange tijd bezig is met de natuur en het realiseren van diverse droomtuinen. Zijn hart en ziel ligt bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen.

Een frisse kijk op tuinen, waar de klant centraal staat!

Wij van Kroon Tuinen hebben een frisse kijk op tuinen. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends op het gebied van tuinen en weten elke tuin om te toveren tot uw eigen, unieke droomtuin! Dit doen wij in verschillende plaatsen, waaronder Hoofddorp. Onze medewerkers beschikken over de juiste vakkennis en ervaring, dus kwaliteit is bij ons een garantie.

Uw droomtuin laten ontwerpen in Hoofddorp?

Bent u op zoek naar een betrouwbare partij die het nieuwe ontwerp van uw droomtuin kan verzorgen? Dan zit u bij Kroon Tuinen goed. Wij helpen u met alle liefde! Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening?

Vraag dan snel een offerte aan of neem bij verdere vragen contact met ons op via het contactformulier.

Scroll naar top