Tuinonderhoud Noordwijkerhout

Het hele jaar door een prachtige tuin met Kroon Tuinen

Tuinonderhoud Noordwijkerhout

Een tuin kan alleen mooi blijven als deze goed wordt onderhouden. Het kan zijn dat u wegens een lichamelijke beperking of gebrek aan tijd niet uw tuin kunt onderhouden in Noordwijkerhout. In dit geval is het belangrijk om een ervaren hovenier in te schakelen voor tuinonderhoud. Kroon Tuinen is een ervaren hovenier actief in Noordwijkerhout en omgeving. Dankzij onze jarenlange ervaring in het onderhouden, ontwerpen en aanleggen van tuinen weten wij precies wat beplanting nodig heeft om te groeien en gezond te blijven. Daarnaast houden wij ons ook bezig met andere werkzaamheden zoals:

  • Snoeien
  • Bemesten
  • Vijvers schoonmaken
  • Onkruid verwijderen
  • Tegels schoonspuiten
  • Boomverzorging

Wij kunnen uw tuin onderhouden op periodieke en eenmalige basis. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van tuinonderhoud? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden!

Tuinonderhoud in Noordwijkerhout

Er zijn diverse redenen om uw tuin te laten onderhouden. Een ervan is om uw bomen te verzorgen. Zieke of stervende bomen moeten bijvoorbeeld worden verwijderd om te voorkomen dat de boom schade aanricht. Daarnaast heeft uw tuin in bepaalde seizoenen extra voedingstoffen nodig om gezond te blijven. De hoveniers van Kroon Tuinen kunnen voor u uitrekenen wat uw tuin nodig heeft om groen te blijven.

Bent u benieuwd hoe wij uw tuin zouden onderhouden in Noordwijkerhout en omgeving? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden om uw tuin gezond en mooi te houden het gehele jaar door.

Scroll naar top