Tuinonderhoud Bloemendaal

Tuinonderhoud: de oplossing voor als u het zelf niet kunt doen!

Tuinonderhoud Bloemendaal

Tuinen zijn constant aan het veranderen. De beplanting groeit, takken van bomen worden groter en in de herfst vallen alle bladeren in uw tuin. Een tuin kan enkel gezond blijven als deze goed wordt onderhouden. Het kan zijn dat u geen tijd heeft om uw tuin te onderhouden in Bloemendaal. In enkele gevallen komt het ook voor dat u wegens een beperking niet (meer) kunt onderhouden. Wij helpen u graag bij het onderhouden van uw tuin in Bloemendaal en omgeving.

Voel u thuis in uw frisse tuin!

Samen met Kroon Tuinen bent u gegarandeerd van een gezonde en goed onderhouden tuin in Bloemendaal en omgeving. Ook tijdens de winter zorgen wij ervoor dat uw tuin gezond blijft. In veel gevallen is het in de winter belangrijk om gras voldoende voedingsstoffen te geven, zodat zij niet sterven en goed groeit in de lente en zomer. Daarnaast houden wij ons ook bezig met andere tuinonderhoudswerkzaamheden zoals snoeien, gras maaien en verticuteren. Heeft u eenmalig een hovenier nodig voor tuinonderhoud in Bloemendaal? Wij komen graag bij u langs om uw tuin bij te werken.

Periodiek tuinonderhoud in Bloemendaal

Ook kunnen wij op periodieke basis komen om uw tuin te onderhouden in Bloemendaal. In veel gevallen inspecteert de hovenier dan eerst uw tuin om alle werkzaamheden in kaart te brengen. Vervolgens zal de hovenier op periodieke basis langskomen om uw tuin vakkundig te onderhouden.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van tuinonderhoud? Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Scroll naar top