Tuinonderhoud voor uw bedrijf

Tuinonderhoud voor bedrijven – Kroon Tuinen

Bent u op zoek naar een hovenier voor uw bedrijf?

U hebt een fraaie tuin waar u trots op bent. Dat wilt u natuurlijk graag zo houden en daarvoor is een nette, verzorgde uitstraling van uw tuin een belangrijke vereiste. Bovendien is het voor de gezondheid van veel bomen, planten en bloemen, maar ook ander groen, zoals gras, belangrijk dat er regelmatig onderhoud plaatsvindt. Dit onderhoud kunt of wilt u wellicht niet zelf doen. Bijvoorbeeld omdat de tuin te groot is en onderhoud daarmee te intensief voor u wordt, of omdat u eenvoudigweg geen tijd of zin hebt om uw tuin regelmatig te onderhouden. Zoekt u een tuinonderhoud bedrijf? Dan zijn wij uw ideale partner.

 

Het tuinonderhoud bedrijf voor particulieren en zakelijke klanten

Kroon Tuinen, gevestigd in Zwaanshoek,  is een ervaren tuinonderhoud bedrijf en allround hovenier. U kunt ons inschakelen voor ontwerp en aanleg, maar dus ook voor onderhoud. Wij doen dit al vele jaren voor zowel particulieren als VvE’s en bedrijven. Of u nu beschikt over een kleine of een grote tuin, een moderne of klassiek tuin: wij zorgen in elke tuin voor perfect onderhoud.
Wij hechten veel waarde aan een hoogstaande service. Dit betekent onder andere dat wij op het gebied van onderhoud vaste afspraken met u kunnen maken. Van periodiek tot regelmatig onderhoud en van het totale onderhoud van uw tuin tot het onderhoud van bepaalde delen hiervan: alles is mogelijk. Onze dienstverlening kenmerkt zich mede door flexibiliteit.

Het hele jaar door een optimale tuin

Als professioneel tuinonderhoud bedrijf, passen wij onderhoud uiteraard niet alleen uit esthetische overwegingen toe. Met goed onderhoud staat uw tuin er namelijk niet alleen te allen tijde optimaal bij; het zorgt ook voor een langere levensduur van uw tuin en houdt al het groen in optimale conditie. Tijdens het onderhoud kijken wij namelijk ook naar de staat en gezondheid van uw tuin en kunnen wij u adviseren over herplanten of vervangen.

Bespreek uw wensen met ons

Bent u op zoek naar een betrouwbaar, professioneel tuinonderhoud bedrijf waarmee u prettig communiceert? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag uw wensen en eisen en verzorgen een aantrekkelijke, vrijblijvende en op maat gemaakte offerte voor u.

Laat u inspireren

Een frisse kijk op tuinen, waar de opdrachtgever centraal staat, waar de creativiteit van de specialist wordt toegepast. Bekijk hier onze afgeronde projecten.

Scroll naar top