Tuinaanleg Wassenaar

Van ontwerp naar tuinaanleg!

Tuinaanleg Wassenaar

Bent u op zoek naar een ervaren hovenier die uw tuin een frisse nieuwe look kan geven. Wilt u dat uw tuin luxe en comfort uitstralen? Het aanleggen van tuinen kan een behoorlijk tijdrovende klus zijn. Alleen al het grondwerk goed aanleggen kan al duren. Met name zonder de juiste apparatuur of kennis kan dit leiden tot een ongewenst resultaat. Kroon Tuinen heeft al jarenlange ervaring in het ontwerpen en aanleggen van tuinen in Wassenaar en omgeving. Daarnaast kunnen wij ook uw tuin onderhouden als deze eenmaal opgeleverd is. Wij denken graag met u mee om een prachtige tuin aan te leggen die perfect past bij uw woning in Wassenaar en omgeving.

Hoe wordt een tuin aangelegd?

Het aanleggen van een tuin in Wassenaar en omgeving is in grote lijnen hetzelfde. Als eerste starten we met het ruimen van uw tuin. We verwijderen oude bestrating, kappen bomen, verwijderen beplanting en voeren deze af in containers. Vervolgens gaan wij de basis leggen van uw tuin: het grondwerk. Door grondwerk vakkundig aan te leggen zijn wij in staat om een duurzame tuin aan te leggen. Vervolgens starten we met het aanleggen van nieuwe bomen en beplanting. De bestrating, kabels of leidingen worden gelegd. Dit doen wij uiteraard op basis van het tuinontwerp die wij voor u hebben gemaakt. Ook andere zaken zoals vijvers, vlonders, tuinhuizen en zandbakken kunnen wij voor u aanleggen in Wassenaar en omgeving!

Kroon tuinen uw ervaren hovenier

Al sinds jaar en dag maken wij bedrijven en particulieren blij met prachtige tuinen. Bent u benieuwd naar ons portfolio of bent u benieuwd hoe wij uw tuin aan zouden leggen? Wij komen graag met u in contact om uw tuin aan te leggen in Wassenaar en omgeving!

Scroll naar top