Tuinaanleg en onderhoud

Bent u op zoek naar een hovenier die uw tuin kan onderhouden?

Voor sommige mensen en zelfs voor sommige hoveniers zijn tuinaanleg en onderhoud twee op zichzelf staande diensten. Dat kan bij Kroon Tuinen ook zo zijn, als u dit wilt. Als u het ons vraagt, zijn tuinaanleg en onderhoud echter met elkaar verbonden. Wanneer u beschikt over uw ideale tuin, wilt u toch ook dat deze zo mooi mogelijk blijft? Daarom zorgen wij niet alleen met plezier voor de aanleg van de tuin waar u al tijden van droomt, maar voeren wij ook graag onderhoud uit om ervoor te zorgen dat u elke dag weer met plezier naar uw tuin kunt kijken of hierin bezig kunt zijn.

 

Tuinaanleg en onderhoud voor particulieren en zakelijke klanten

Kroon Tuinen, gevestigd in Zwaanshoek, is een allround hoveniersbedrijf dat wordt ingeschakeld voor tuinaanleg en onderhoud van allerlei soorten tuinen. Daarbij werken wij zowel voor particulieren als zakelijke klanten. Naast tuinen van woonhuizen onderhouden wij ook tuinen voor VvE’s en bedrijven of kantoren en leggen wij deze ook aan.
Wat voor tuin u ook wilt: wij kunnen het voor u verzorgen. Wij beschikken over zeer veel interne kennis en ervaring. Zo is Kroon Tuinen aangesloten bij de OVTP, de Ontwerpersvereniging Tuin en Park. Dit is een uiting van onze ontwerpkwaliteit. Goede tuinaanleg begint immers met een ontwerp waar u helemaal gelukkig mee bent, dat bij de beschikbare ruimte past en dat duurzaam is.

Wij vinden het dus logisch dat u bij ons voor tuinaanleg en onderhoud terecht kunt. Hebben wij uw tuin aangelegd, dan bespreken wij indien gewenst hoe deze onderhouden moet worden. Frequentie en werkzaamheden kunnen in overleg en naar behoefte worden ingevuld. Uw behoeften staan altijd voorop. Vanzelfsprekend zullen wij u altijd adviseren op het gebied van onderhoud. Reeds bij het ontwerp en de aanleg kunnen wij uiteraard al rekening houden met uw onderhoudsbehoeften. Zo is het mogelijk om ons een onderhoudsarme tuin te laten aanleggen.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte

Wilt u meer informatie ontvangen of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op en bespreek uw wensen met ons. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen en tegen welke aantrekkelijke prijzen wij dit kunnen doen.

Laat u inspireren

Een frisse kijk op tuinen, waar de opdrachtgever centraal staat, waar de creativiteit van de specialist wordt toegepast.

Scroll naar top