Tuinaanleg Oegstgeest

Tuinaanleg Oegstgeest | vakkundig en op betaalbaar | Kroon Tuinen

Laat uw droomtuin werkelijkheid worden!

Uw droomtuin aanleggen is geen klus die over één nacht ijs gaat. Het is een proces dat vakkundig moet worden gedaan door de juiste mensen met de juiste ervaring en vakkennis. Woont u in Oegstgeest en wilt u dat uw tuin professioneel en vakkundig wordt aangelegd? Dan staan wij te popelen uw te helpen met deze klus!

Wat is onze visie?

Wie zijn wij en wat is onze visie? Wij zijn Kroon Tuinen en wij zijn een full-service groenbedrijf. Wij houden ons bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van diverse tuinen. Kroon Tuinen is opgericht en wordt geleid door Jeffrey Kroon. Hij begon zich al op zeer jonge leeftijd te verdiepen in tuinen, tuinonderhoud en in de natuurlijke omgeving om ons heen.

Een tuin die helemaal past bij u!

Uw tuin is een plek waar u heerlijk kunt ontspannen. Vooral in de zomer brengt u vaak veel tijd door in uw tuin. Een tuin die voldoet aan uw wensen en eisen is belangrijker dan u misschien denkt. Uw tuin is een plek om te ontspannen. Waar u uw tijd met vrienden en familie gezellig kunt doorbrengen. Wij leggen tuinen aan die helemaal passen bij uw woning. Een tuin waar u zich weer gelukkig in voelt.

Uw droomtuin laten aanleggen in Oegstgeest?

Bent u klaar voor een nieuw avontuur en wilt u uw droomtuin werkelijkheid maken? Trek dan snel bij ons aan de bel! Wij kunnen het voor u regelen. Met ons gedreven team maken wij van elke tuin een paradijs.

Vraag snel een offerte aan of neem bij verdere vragen contact met ons op via het contactformulier.

Scroll naar top