Tuinaanleg Noordwijk

Kroon Tuinen uw hovenier voor gezonde tuinen

Tuinaanleg Noordwijk

Wilt u een nieuwe tuin aan laten leggen en woont u in of rondom Noordwijk? Heeft u geen idee hoe uw tuin eruit moet komen te zien of weet u niet waar u moet beginnen? Kroon Tuinen helpt u graag om uw droomtuin te realiseren! Al jaren leggen wij diverse typen tuinen aan in allerlei soorten en maten. Zo hebben wij bijvoorbeeld al ervaring in het aanleggen van diverse tuinen zoals:

  • Stadstuinen
  • Moderne tuinen
  • Tuinen met vijver
  • Tuinen met zwembaden
  • Tuinen met vlonders
  • Kindvriendelijke tuinen

Ook uw tuin leggen wij graag aan in Noordwijk! Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Tuin aanleggen op basis van een ontwerp in Noordwijk en omgeving

Om uw tuin echt eigen te maken is het belangrijk dat wij vooraf al uw wensen in kaart brengen. Dit doen wij in een ori├źnterend gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wij uw budget, wensen en tijdsplanning van het realiseren van de tuin. Na het eerste ontwerp gaan wij aan de slag met de realisatie ervan. De hoveniers gaan dan aan de slag om uw tuin aan te leggen. Met passie voor het vak kan het soms ook zijn dat de hoveniers extra voorstellen geven voor uw tuin in Noordwijk en omgeving. Na het aanleggen van uw tuin lopen wij samen met u de tuin na of deze naar wens is opgeleverd.

Bent u benieuwd hoe wij uw tuin zouden aanleggen in Noordwijk en omgeving? Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken!

Scroll naar top