Tuinaanleg Leiden

Tuinaanleg Leiden | vakkundig en op niveau | Kroon Tuinen

Uw tuin laten aanleggen in Leiden

Het aanleggen van een tuin is niet zomaar even gedaan. Hier zijn de juiste vakmensen, de juiste materialen en een dosis kennis en ervaring voor nodig. Zoekt u een partij die vakkundig uw nieuwe tuin kan aanleggen? Dan bent u bij Kroon Tuinen aan het juiste adres! Wij hebben een gedreven en gemotiveerd team dat uw tuin met alle liefde aanlegt. Wij hebben al heel wat ervaring op het gebied van tuinen ontwerpen, aanleggen en onderhouden.

 

Wie zijn wij?

Wie zijn wij en wat is onze visie? Wij zijn Kroon Tuinen! Een full-service hoveniersbedrijf uit Zwaanshoek. Wij houden ons bezig met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Kroon Tuinen is opgericht en wordt geleid door Jeffrey Kroon die al 20 jaar bezig is met het creëren van tuinen en het bestuderen van de natuur om ons heen.

Uw tuin is de plek waar u tot rust kunt komen.

Een tuin die voldoet aan uw wensen en eisen is belangrijker dan u misschien denkt. Uw tuin is een plek waar u (vooral in de zomermaanden) lekker tot rust kunt komen met een goed boek, een heerlijk glas wijn en een warm vuur. Wij zorgen voor een tuin die past bij uw woning en die vakkundig wordt aangelegd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Laat het avontuur beginnen!

Bent u er klaar voor? Klaar voor een nieuwe tuin? Wilt u dat deze tuin vakkundig wordt aangelegd, compleet volgens uw wensen en eisenpakket? Dan is Kroon Tuinen dé partij die u zoekt!

Vraag bij interesse snel een offerte bij ons aan of neem bij verdere vragen contact met ons op via ons contactformulier.

Scroll naar top