Tuinaanleg Badhoevedorp

Tuinaanleg Badhoevedorp | Mogelijkheden en kosten | Kroon Tuinen

Kroon Tuinen legt de mooiste tuinen aan!

Kroon Tuinen legt de mooiste tuinen aan. Ook in Badhoevedorp. Een mooie tuin komt vaak niet tot stand met alleen hard werken, maar ook met vakmanschap en het toepassen van de juiste kennis en technieken. Als enthousiaste hoveniers kunnen wij niet wachten om van uw tuin een succestuin te maken. Voordat we aan de slag gaan maken we eerste een mooi ontwerp van uw tuin. Daarna gaan we aan de slag om dit ontwerp om te zetten tot uw droomtuin. We luisteren goed naar uw wensen en eisen, zodat uw tuin altijd goed aansluit bij uw leefomgeving.

 

Een tuin waarin u zich thuis voelt!

Loopt u ook wel eens door uw woonwijk en ziet u dan tuinen die er prachtig bij liggen of zit u wel eens voor de televisie en wordt uw aandacht getrokken door de prachtige tuinen die daar besproken worden? Dan is het misschien tijd om uw eigen droomtuin te laten realiseren. Een tuin waarin u zich weer thuis kunt voelen en waar u uw tijd in de zomermaanden graag doorbrengt. Wij van Kroon Tuinen kunnen deze droom werkelijkheid maken.

Wij hebben een goed oor voor uw wensen en eisen.

Wij luisteren graag aandachtig naar uw wensen. Wat wilt u doen met uw tuin? Hoe moet deze eruit komen te zien en welke sfeer moet deze nieuwe tuin uitstralen? Welke materialen wilt u dat wij gebruiken en welke kleuren vindt u mooi? Allemaal vragen waar wij uitgebreid met u voor gaan zitten om samen tot een duidelijk en goed plan voor uw toekomstige tuin komen.

Laten we ervoor gaan!

Bent u geïnteresseerd in een compleet nieuw aangelegde tuin en wilt u dit door Kroon Tuinen laten doen?

Vraag dan snel vrijblijvend een offerte aan. Mocht u verder nog vragen hebben dan kunt u ons altijd bellen of contact met ons opnemen via het contactformulier.

Scroll naar top