Tuinaanleg Aerdenhout

Tuinaanleg in Aerdenhout en omgeving? Kroon Tuinen staat voor u klaar!

Tuinaanleg Aerdenhout

U staat er niet altijd bij stil, maar de tuin is ook een verlengstuk van uw woning. Dit betekent dus dat ook de tuin bij u moet passen. Is dit niet het geval of bent u toch niet helemaal tevreden over uw tuin dan is het verstandig om een nieuwe tuin aan te leggen aan uw woning in Aerdenhout. Kroon Tuinen helpt u graag bij het vakkundig aanleggen van een prachtige tuin. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er bij komt kijken om een droomtuin aan te leggen. Dit gaat namelijk niet alleen om het aanleggen van nieuwe beplanting, maar ook om de graafwerkzaamheden, bestrating en het aanleggen van beregeningsinstallaties. Daarnaast denken de hoveniers van Kroon Tuinen altijd met u mee, zodat u bent verzekerd van een tuin die écht bij u past. Kroon Tuinen heeft onder andere ervaring in het aanleggen van:

  • Moderne tuinen
  • Duurzame tuinen
  • Kindvriendelijke tuinen
  • Onderhoudsvrije tuinen
  • Klassieke tuinen
  • Stadstuinen

Heeft u een ander type tuin die u aan zou willen leggen? Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken of om een opname te doen van uw tuin.

Tuinaanleg en onderhoud in Aerdenhout

Kroon Tuinen is onder andere actief in Aerdenhout en omgeving. De basis van ieder project is het grondwerk. Met professionele apparatuur werken wij snel en vakkundig, zodat de tuin snel aan kan worden gelegd. Vervolgens starten wij met het aanleggen van de beplanting, verlichting en bestrating. Na oplevering van het project lopen wij samen met u de tuin na om te controleren of deze naar wens is opgeleverd.

Bent u nog op zoek naar een ervaren hovenier om uw tuin aan te leggen in Aerdenhout en omgeving? Wij komen graag met u in contact!

Scroll naar top