Terras maken Haarlem

Een eigentijds terras laten maken in Haarlem

Terras maken Haarlem

Ongeacht van het seizoen, het is fijn om tijd door te kunnen brengen in de tuin. Comfortabel bij een hout- of gaskachel zitten in de winter of in de zomer barbecueën is ideaal op een terras. Een terras laten maken door Kroon Tuinen betekent een comfortabel terras voor het gehele jaar. Een terras aanleggen komt meer bij kijken dan enkel het aanleggen van bijvoorbeeld een houten vlonder. Er moet bijvoorbeeld rekening worden gehouden met bestrating, de groei van wortels onder houten terrassen, de zonpositie in de zomer, budget en sfeer van de rest van de tuin. Om met alle factoren rekening te houden kan het al snel een complex proces worden. De tuinarchitecten ontwerpen graag voor u een prachtig en uniek terras. Hierbij houden zij niet alleen rekening met enkel uw wensen, maar ook met extra factoren zoals de uitstraling van de rest van de tuin. Daarnaast gaan zij na het ontwerpen, in samenwerking met onze ervaren hoveniers aan de slag om uw terras te maken in Haarlem.

Op maat gemaakte terrassen in Haarlem en omgeving

Wij helpen u graag bij het op maat maken van een terras in Haarlem. Om onverwachte kosten te voorkomen komen wij graag bij u langs op locatie in Haarlem om een opname te doen. Vervolgens stellen wij een marktconforme prijs op waarbij wij vakkundig het terras aanleggen en, indien nodig, ontwerpen. Door samen met ons samen te werken, bent u verzekerd van een prachtig terras waar u het gehele jaar kunt ontspannen. Bent u er nog niet over uit wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u meer weten over onze werkwijze als het gaat om het maken van terrassen? Dan komen wij graag met u in contact.

Wilt u werk in de tuin laten uitvoeren? Of heeft u behoefte aan advies? Bel 06 – 23170250 of mail naar info@kroon-tuinen.nl.

Scroll naar top