Natuurlijke zwemvijver Haarlem

Een rustgevende en natuurlijke zwemvijver aan uw woning in Haarlem

Natuurlijke zwemvijver Haarlem

Een zwemvijver is het perfecte alternatief voor het zwembad. Een zwemvijver is namelijk een vijver en zwembad in een. Niet alleen oogt het veel natuurlijker, maar kunt u uw tuinruimte extra efficiënt benutten. Met name in de zomer is de natuurlijke zwemvijver een aanwinst voor uw woning in Haarlem. De zwembaden zijn verdeeld in twee delen. Een deel is een zone met beplanting, terwijl het andere deel van de zwemvijver bestemd is om te zwemmen. 

 

Een zwemvijver wordt ook wel een natuurlijk zwembad genoemd doordat er geen chloor wordt gebruikt in een zwemvijver. Ook in de winter kunt u de zwemvijver bewonderen, dankzij de prachtige planten  de vijver. Het uitgraven en aanleggen van een natuurlijke zwemvijver is een behoorlijke klus. Hierdoor kunt u dit het beste uit laten besteden aan een expert. Kroon Tuinen helpt u graag bij het aanleggen van uw droomvijver!

Een natuurlijke zwemvijver aanleggen in Haarlem

Tijdens het realiseren van een natuurlijke zwemvijver in Haarlem werken onze tuinarchitecten en hoveniers nauw met elkaar samen om het beste resultaat mogelijk te maken. Als eerste gaan wij met u in gesprek over de wensen van uw natuurlijke zwemvijver. Na het ontwerpen van de vijver starten de werkzaamheden. Na het uitgraven maken wij onder andere gebruik van vijverfolie en gemetselde kalkstenen voor een natuurlijke uitstraling. Na de aanleg van de vijver leggen wij de planten aan. Zodra deze volledig zijn uitgegroeid kunt u zomers heerlijk afkoelen in uw natuurlijke zwemvijver in Haarlem. Bent u benieuwd hoe wij uw natuurlijke vijver zouden realiseren. Wij gaan graag met u vrijblijvend in gesprek om te laten zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Wilt u werk in de tuin laten uitvoeren? Of heeft u behoefte aan advies?
Bel 06 – 23170250 of mail naar info@kroon-tuinen.nl.

Scroll naar top