Kindvriendelijke tuin Haarlem

Een tuin is er om te ontspannen

Kindvriendelijke tuin Haarlem

Als ouder wilt u uiteraard niets anders dan dat uw kind veilig en onbezorgd kan spelen. Om ervoor te zorgen dat u een oogje in het zeil kunt houden, kunt u uw kinderen in de tuin laten spelen. Het is dan wel noodzakelijk dat u een kindvriendelijke tuin heeft aan uw woning in Haarlem.  Kinderen hebben natuurlijk minder snel oog voor gevaarlijke situaties en een ongelukje zit altijd in een klein hoekje. Kroon Tuinen zorgt graag voor een veilige speel- en leerplek voor kinderen.

Veilig spelen en leren in een kindvriendelijke tuin in Haarlem

De veiligheid van uw kind staat altijd voorop. Bij Kroon Tuinen wordt dit uiteraard gewaarborgd. Wij bieden diverse mogelijkheden tot het kindvriendelijk maken van uw tuin. Van kleine werkzaamheden in uw huidige tuin, tot het aanleggen van een compleet nieuwe tuin, wij zorgen er samen met u voor dat uw kind onbezorgd kan spelen.

Het aanleggen van diverse speeltoestellen is geen enkel probleem bij Kroon Tuinen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het plaatsen van schommels en het bouwen van speelhuizen of het ingraven van een trampoline. Wil uw kind de hoogte in? Ook dat is bij ons mogelijk: het bouwen van boomhutten doen wij letterlijk en figuurlijk al van kinds af aan!

Bovendien kunt u bij een kindvriendelijke tuin ook denken aan het aanleggen van een kleine moestuin, het planten van een vlinderplant of bijvoorbeeld het plaatsen van vogelhuisjes of -voederplaatsen. Hierdoor kan uw kind niet alleen spelen in de tuin, maar kan het ook samen met u genieten van de natuur.

Niet alleen kindvriendelijk

 

Bij een kindvriendelijke tuin hoeft u niet bang te zijn dat enkel uw kind vertegenwoordigd is in zijn wensen. Het is uiteraard de bedoeling dat u zelf ook iets aan uw tuin heeft. Hierdoor betrekken we in het ontwerp zowel uw eigen wensen als de wensen van uw kind. Hiermee zorgen we ervoor dat iedereen van de tuin kan genieten.

Heeft u vragen over kindvriendelijke tuinen aanleggen in Haarlem? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen er graag voor dat uw tuin precies zo is als dat u wilt.

Wilt u werk in de tuin laten uitvoeren? Of heeft u behoefte aan advies?

Scroll naar top