Kant en klare haag Haarlem

Een natuurlijke afscheiding van uw tuin Haarlem

Kant en klare haag Haarlem

Wilt u uw tuin op een natuurlijke wijze afscheiden van een andere tuin? Dan is een kant en klare haag de beste optie! De kant en klaar hagen worden vakkundig aangebracht door de hoveniers van Kroon Tuinen. Het grote voordeel van een kant en klare haag is, is dat u niet meer hoeven te groeien tot de gewenste hoogte. Dit betekent dus dat de hagen elders worden gegroeid, voordat wij ze planten in uw tuin. Het lijkt dus meteen alsof u de haag al jaren in uw tuin staat. De kant en klare hagen die wij bij u leveren zijn van Quickhedge. De kant en klare hagen die wij leveren zijn wintergroen. Dit betekent dat onze hagen het gehele jaar groen blijven en dat uw tuin het gehele jaar groen blijft.

Ondanks het feit dat haagelementen kant en klaar worden geleverd, kan het lastig zijn deze zelfstandig aan te leggen. Met name bij grotere haagelementen is het belangrijk om alles stevig en recht aan te planten. Onze hoveniers helpen u graag bij het aanplanten van prachtige kant en klare hagen Haarlem.

Kant en klare hagen bestellen in Haarlem

Een natuurlijke scheiding zorgt voor extra beschutting. Daarnaast is het een prachtige groene vervanging van de houten schutting. Uiteraard hebben wij verschillende typen hagen voor u klaar staan in Haarlem. Dit zijn enkele populaire hagen zoals de buxushaag of prachtige klimplanten voor uw schutting. Komt u er niet aan uit hoeveel meter haag u nodig heeft of wat voor type haagplant u wilt hebben voor uw tuin? Wij adviseren u graag tijdens een vrijblijvend telefonisch gesprek of opname op locatie in Haarlem.

Wilt u werk in de tuin laten uitvoeren? Of heeft u behoefte aan advies?

Scroll naar top