Uw hovenier in Haarlemmermeer

Kroon Tuinen uw hovenier voor gezonde tuinen

Hovenier Haarlemmermeer

U bent op zoek naar een hovenier in regio Haarlemmermeer. Wat is voor u dan belangrijk? Uiteraard dat u kunt gaan beschikken over een prachtige tuin en dat deze tot stand komt tegen een goede prijs, maar er is zoveel meer. Een goede hovenier heeft een passie voor het vak. Die passie ziet u terug in het ontwerp, aanleg en onderhoud, maar ook in de werkwijze en in de communicatie met u. Kroon Tuinen is die hovenier voor Haarlemmermeer en omstreken waarbij u de liefhebberij echt voelt, en ziet. Dankzij vele jaren ervaring, expertise op het gebied van ontwerp, aanleg en onderhoud en waardevolle partnerschappen, verzorgen wij uw droomtuin.

 

De allround hovenier voor Haarlemmermeer

Sommige hoveniers hebben een specialiteit en richten zich meer op ontwerp, juist of aanleg of het verzorgen van onderhoud. Bij ons vindt u al deze specialismen onder één dak. Wij zijn er trots op u op alle gebieden van dienst te kunnen zijn. Dat maakt ons vak ook zo mooi. Niets is voor ons namelijk fijner dan voor u een prachtige tuin te ontwerpen en deze vervolgens aan te mogen leggen en te mogen onderhouden. Vanzelfsprekend kunt u ook voor alleen een of twee van deze deelgebieden bij ons terecht.

 

Voor particulieren, VvE’s en bedrijven

Kroon Tuinen ontwerpt tuinen, legt deze aan en onderhoudt deze voor particulieren, VvE’s en bedrijven. Wij zijn altijd in staat om uw wensen – of gemeenschappelijke wensen – te vertalen naar een tuin op maat die hier perfect bij aansluit. Of het nu gaat om een onderhoudsarme tuin, een moderne tuin, weelderige natuurtuin of een tuin ergens daar tussenin: wij kunnen u van A tot Z ontzorgen.

 

Net iets meer

WIj bieden u als ervaren hovenier voor Haarlemmermeer net iets meer dan u waarschijnlijk van een hovenier gewend bent. Zo zijn wij lid van de OVTP: de Ontwerpersvereniging Tuin en Park. Op het gebied van tuinontwerp kunnen wij ons onderscheiden. Ontwerptalent en creativiteit zijn in eigen huis aanwezig. Vanzelfsprekend kunnen wij op basis van ons inzicht en ervaring zorgen voor een prachtige tuin, maar liever luisteren wij naar uw wensen en eisen. Wij gaan dan ook graag samen met u uitgebreid zitten voor het creëren van de perfecte tuin. Al onze tuinen komen tot stand door handwerk en maatwerk.

Bent u helemaal gelukkig met het ontwerp dat wij voor u maken, dan zorgen wij voor een snelle aanleg. U kunt blindelings vertrouwen op een prettige communicatie en uitstekende service. Wilt u uw tuin in de best mogelijke conditie houden, dan onderhouden wij deze na aanleg graag voor u. Ook daarover kunnen wij met u afspraken op maat maken.

Scroll naar top