Hovenier Bussum

Hovenier Bussum | Vakkundig en betaalbaar | Kroon Tuinen

Bent u op zoek naar een hovenier in Bussum?

Bent u op zoek naar een hovenier in Bussum en omstreken? Dan valt u met de neus in de boter! Wij van Kroon Tuinen helpen u graag met het onderhouden en verzorgen van uw tuin. Wij helpen u onder andere met het snoeien van bomen, heggen en struiken, het bemesten van uw tuin, het onderhoud aan het gazon en het onderhouden van de beplanting.

Wie zijn wij?

Wij zijn Kroon Tuinen. Een jong en energiek bedrijf in de hoveniersbranche. Onze gedreven medewerkers beschikken over de juiste kennis en ervaring om uw tuin weer te laten stralen. Kroon Tuinen is opgericht en wordt geleid door Jeffrey Kroon die al 20 jaar bezig is met het bestuderen van de natuur en het creëren van de mooiste tuinen.

Een tuin die aansluit bij uw leefomgeving en wensen

Uw tuin is een belangrijk onderdeel van uw woning. Het is dus belangrijk dat u zich thuis voelt in uw tuin. U brengt er namelijk (vooral in de zomermaanden) heel wat tijd door. Wij luisteren goed naar uw wensen en eisen en maken samen met u een plan hoe we uw tuin het beste kunnen onderhouden.

 

Hovenier in Bussum?

Woont u in Bussum en hebt u een hovenier nodig? Dan willen wij van Kroon Tuinen u graag helpen. Vraag snel een offerte aan, of neem bij verdere vragen contact met ons op via het  contactformulier.

Scroll naar top