Grasmat onderhoud Haarlem

Een grasmat blijft groen en gezond met de grasmat onderhoud van Kroon Tuinen

Grasmat onderhoud Haarlem

Een grasmat onderhouden in Haarlem en omgeving? Kroon Tuinen is expert op het gebied van tuinonderhoud. Met passie voor het vak, een oog voor detail en jarenlange ervaring weten wij precies wat een grasmat nodig heeft om goed onderhouden te blijven. Bij grasmat onderhoud komt veel meer kijken dan enkel het maaien van het gras. Kroon Tuinen biedt een compleet pakket aan zodat u het gehele jaar door kunt genieten van een prachtig onderhouden grasmaat in Haarlem en omgeving. Bij grasmat onderhoud voeren wij onder andere de volgende zaken uit:

  • Het beluchten van grasmat
  • Bezanden van grasmat
  • Doorzaaien van grasmat
  • Het bewateren van de grasmat
  • Het bemesten van de grasmat
 

Een gezonde en groene grasmat het gehele jaar door

Het is belangrijk dat een grasmat groen en goed onderhouden blijft. Dit komt, doordat bij bijvoorbeeld golfbanen, openbare tuinen en voetbalvelden altijd goed onderhouden moeten zijn. Het ziet er immers niet goed onderhouden of professioneel uit, zodra er allerlei onkruid groeit zoals mos. Onze hoveniers weten precies hoe zij een grasmat goed moeten onderhouden voor een zo lang mogelijke levensduur, ook onder de extremere weersomstandigheden die Nederland kent. Ook beschikt Kroon Tuinen over de juiste apparatuur om een tuin snel en efficiënt te maaien en te beluchten. Hierdoor verliest u geen onnodige kosten aan hoge personeelskosten. Wilt u dat uw grasmat wordt onderhouden in Haarlem of omgeving? Wij komen graag met u in contact voor een opname of bespreken de mogelijkheden telefonisch. Kroon Tuinen staat altijd voor u klaar om uw tuin, of gazon, goed te onderhouden.

Wilt u werk in de tuin laten uitvoeren? Of heeft u behoefte aan advies? Bel 06 – 23170250 of mail naar info@kroon-tuinen.nl.

Scroll naar top