Gras onderhoud Haarlem

Een strak gazon of grasmat voor tuinen, golfbanen en voetbalvelden

Gras onderhoud Haarlem

 

Een goed onderhouden gazon hoort mooi groen te zijn en daarnaast ook goed onderhouden. Zodra het gras te lang wordt, ziet het er al snel onverzorgd uit. Daarnaast is het voor golfbanen, voetbalvelden en ook nog eens zo dat het ongunstig is voor de sportresultaten. Om die reden is het extra belangrijk om het gras goed te onderhouden. Mocht u als bedrijf of particulier weinig tijd hebben, dan is het verstandig om het gras te laten onderhouden in Haarlem en omgeving door een expert. De hoveniers van Kroon Tuinen staan wekelijks, al dan niet dagelijks, voor u klaar om uw gazon of grasmat goed te onderhouden. Wij voeren niet enkel onderhoud uit zoals maaien, maar wij geven het gazon ook voeding, zodat uw gazon het gehele jaar gezond blijft. Als uw expert op het gebied van onderhoud.

 

Het gras het gehele jaar door onderhouden door Kroon Tuinen in Haarlem

 

Als uw lokale expert in Haarlem en omgeving, onderhouden wij uw gras het gehele jaar door. Wij maken ook een bemestingsplan voor uw tuin, gazon of grasveld voor een optimale groei van het gras. Door gebruik te maken van het juiste typen mest en de juiste hoeveelheid, voldoen wij aan de specifieke behoeften van uw tuin. Daarnaast blijft het gezond langer gezond en krijgt onkruid zoals mos geen kans om te groeien. Hierdoor zijn wij uw expert op het gebied van grasonderhoud in Haarlem en omgeving. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van grasonderhoud in Haarlem en omgeving. Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken!

 

Wilt u werk in de tuin laten uitvoeren? Of heeft u behoefte aan advies? Bel 06 – 23170250 of mail naar info@kroon-tuinen.nl.

Scroll naar top