Gazon onderhoud Haarlem

Een groen gazon voor iedere woning in Haarlem en omgeving

Gazon onderhoud Haarlem

Een mooi gazon is een schitterend aanzicht. Om uw gazon mooi en gezond te houden moet u het uiteraard onderhouden. Als u een groot gazon heeft, is dit niet zomaar een klusje voor een zondagmiddag. Het kan al snel gebeuren dat u tijd tekort komt om uw gazon te onderhouden. Kroon Tuinen helpt u hier graag bij!

Kroon tuinen faciliteert verschillende soorten onderhoud aan uw gazon. Bijvoorbeeld het maaien van uw gras. Door middel van het maaien wordt de gezonde groei van uw gazon bevordert. Hierdoor wordt voorkomen dat het gras verwildert. Verwildert gras kan snel zorgen voor kale plekken in uw gazon en dat wilt u uiteraard niet.

Het is nooit te laat voor gazon onderhoud

Indien er al kale plekken ontstaan zijn, is het verstandig om deze te dichten, want hoe opener uw gazon is, hoe ontvankelijker het is voor onkruid en mos, waardoor de situatie verergerd. Het dichten van deze gaten doet Kroon Tuinen door middel van doorzaaien.

Om te groeien en gezond te blijven heeft uw grasmat uiteraard zuurstof nodig. Door verschillende omstandigheden kan het zo zijn dat uw gras te weinig zuurstoftoevoer krijgt. Het is noodzakelijk om uw gras daarom te laten beluchten. Hierdoor komt er meer zuurstof bij de wortels en bevordert het tevens de opname van andere voedingsstoffen. Ook is het belangrijk dat uw gazon bemest en bewaterd wordt. Dit alles zorgt voor een mooi en gezond gazon.

Wij bezanden tevens uw gras als onderdeel van het gazon onderhoud in Haarlem

Tevens het laten bezanden van uw gras is mogelijk bij Kroon Tuinen. Hierdoor heeft u niet alleen een mooi gazon, maar is deze ook nog prachtig vlak.

Ieder gazon is anders. Hierdoor gebruiken wij bij ieder gazon het juiste gereedschap en de juiste materialen. Dit alles om te zorgen dat u het hele jaar door kan genieten van een schitterend gazon.

Bent u om wat voor reden dan ook niet in staat om uw gazon te onderhouden en bent u opzoek naar vakbekwame hoveniers in de omgeving Haarlem? Dan bent u bij Kroon Tuinen aan het juiste adres. Wilt u werk in de tuin laten uitvoeren? Of heeft u behoefte aan advies.

Bel 06 – 23170250 of mail naar info@kroon-tuinen.nl.

Scroll naar top