Onze projecten

Bekijk wie jou allemaal voor gingen. Van het aanbrengen van vijvers tot het opbouwen van een complete blokhut. Heb je een speciaal verzoek? Neem dan direct contact met ons op en dan gaan we samen kijken wat er allemaal mogelijk is.

Aanleg tuin

Bent u net verhuisd of is uw tuin toe aan een frisse nieuwe look? Dan is het een optie om een tuin aan te leggen. Het aanleggen van een tuin is zeer tijdrovend werk. Dit komt, doordat men niet alleen graafwerkzaamheden moet uitvoeren, maar ook omdat er een compleet ontwerp moet worden gemaakt om een prachtige tuin te kunnen realiseren.

Hovenier Bussum

Tuinonderhoud

Bij een tuin onderhouden komt veel meer kijken dan enkel het maaien van het gras. Bij tuinonderhoud houden wij onder andere rekening met diverse werkzaamheden, zoals het correct bemesten van het gazon en beplanting, het bijhouden van de beplanting, onkruidbestrijding, het controleren van de bedrading en ten slotte het beregenen van uw tuin.

Herfsttuin

Groot terrein

Aanleg Greenwall©

De Greenwall® is een direct groene, windkerende en geluiddempende erfafscheiding. De manshoge wal zorgt voor optimale privacy in de tuin, vanaf het moment dat deze is geplaatst. De volledige bedekking met klimplanten geeft de Greenwall een rustiek karakter en groene uitstraling.

Aanleg vijver

Laat je droomtuin werkelijkheid worden

Neem contact op via de gegevens hiernaast of ons contactformulier op onze website. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op en ga direct voor je kijken waarmee ik je kan helpen.