06 - 23 17 02 50

06 - 23 17 02 50

IMG-20150731-WA0000

Even voorstellen:

Mijn naam is Jeffrey Kroon, enthousiaste hovenier en geïnspireerd tuinontwerper. Eigenaar van Kroon Tuinen uit de Haarlemmermeer. Ik creëer een hedendaagse humanitaire beleving in je tuin. Jouw wensen en mijn ambitie zullen een mooi plan smeden. Dat zit van oudsher in mijn bloed. Van jongs af aan ben ik al bezig met natuur en het creëren van bouwwerken. Ik ben nog van de generatie buiten ravotten en boomhutten maken. En die passie heb ik doorontwikkeld tot wat ik nu ben.

Daarom is het zo belangrijk dat een tuin als thuiskomen wordt ervaart. Lekker relaxen van de prachtige groene ruimte met luxe en comfort die een tuin elk seizoen kan bieden. Ik zal je daarom altijd proberen te verrassen met mijn creativiteit en vernieuwende ideeën. Elke buitenruimte heeft een unieke eigenschap samen met het woonverblijf en om die omgeving te verbinden moet er een balans ontstaan waar jij je goed bij voelt.

Het is daarom ook van essentieel belang dat er een programma van eisen word gemaakt. Dit geldt met name voor de opdrachtgever, maar ook voor andere gebruikers. Ik vind het daarom uitermate belangrijk dat er ook naar de wensen van kinderen en pubers wordt geluisterd. Of dat er rekening wordt gehouden met ouderen.

Mijn tuinen passen perfect in de drukke wereld waar wij nu in leven. Maar door die drukte probeer ik jou rust en ontspanning te geven. (link naar vervolg pagina met wat foto’s)

Kroon Tuinen | Iedereen wilt een stukje tuingeluk.

Een frisse kijk op tuinen, waar de opdrachtgever centraal staat, waar de creativiteit van de specialist wordt toegepast.

Sinds 2001 beoefen ik het plezierige hoveniersvak. Ik ging als een jonge vent mee met een hovenier en leerde daar de tuinen van Henk Weijers (postuum) kennen. Een tuinontwerper dat huis en tuin onlosmakelijk met elkaar kon verbinden. Hij gaf mij zelfontplooiing en ik zag groeimogelijkheden. Ik merk na vele studies, reizen en cursussen dat ik nooit ben uitgeleerd. Dit is het fundament om als maar door te ontwikkelen.  

Recht door zee en nieuwsgierigheid zijn mijn sterkste kanten ben ik achter gekomen. Het is voor mij vanzelfsprekend dat kwaliteit hoog in het vaandel zit. Het ontwerpen en aanleggen van de buitenruimte vol passie en vreugde, daar leef ik voor. Elke keer een opdrachtgever een stukje tuingeluk geven is zo fantastisch. Creatief bezig zijn en kijken met je ogen en zien met je ziel. Je moet een buitenruimte ‘zien’.

Ik omring me met de beste professionele mensen (inter)nationaal in het vak op gebied van landmeten, aanleg van tuinen, onderhoud van tuinen, ontwerpen van tuinen, boomverzorging, kleine openbare ruimte, beplantingen, verlichtingen, bodemonderzoeken, speelruimtes, watermanagement, beveiliging en ouderen dienstverlening.

Wij zullen jouw tuin met de grootste zorg aanpakken, waarbij alleen het eindresultaat van uw tuin ons uitgangspunt is. De communicatie tussen jou als nieuwe opdrachtgever en mij als tuinaannemer is voor mij het belangrijkste. Ik creëer niet zomaar een buitenruimte, maar die van jouw!                                   

Bent u geïnteresseerd geworden en wilt u meer informatie neem dan gerust contact met mij op.

CONTACT

 

Kroon Tuinen

Goudriaanstraat 13
2136 AM Zwaanshoek

06 - 23 17 02 50

Contact opnemen met Kroon Tuinen?

 

Wilt u meer weten of een afspraak maken om geheel vrijblijvend over uw wensen en onze mogelijkheden nader van gedachten te wisselen? Bel of mail ons. U ontvangt uiteraard zo spoedig mogelijk een reactie.

Kroon Tuinen | Tuinontwerp, Tuinaanleg & Tuinonderhoud

© Kroon Tuinen 2016

Kroon Tuinen | Tuinontwerp, Tuinaanleg & Tuinonderhoud   © Kroon Tuinen 2016