Hoveniersbedrijf

Wij als hoveniersbedrijf doen aan tuinontwerpen tot aan tuinonderhoud. Hieronder vind je meer informatie over de diensten die wij verlenen aan onze klanten.

Tuinontwerp

Na een aantal jaar kan het zijn dat uw tuin toe is aan een frisse nieuwe look. In dit geval is het belangrijk om ervaren hoveniers en tuinontwerpers aan de slag te laten gaan…

Tuinaanleg

Bent u net verhuisd of is uw tuin toe aan een frisse nieuwe look? Dan is het een optie om een tuin aan te leggen. Het aanleggen van een tuin is zeer tijdrovend werk…

Tuinrenovatie

Soms weet u even niet wat u met uw tuin aanmoet. Een gesprek met een van onze hoveniers kan verhelderend werken. Wij geven advies en bieden een oplossing…

Tuinonderhoud

Bij een tuin onderhouden komt veel meer kijken dan enkel het maaien van het gras. Bij tuinonderhoud houden wij onder andere rekening met diverse werkzaamheden…

Tuinontwerp

Al jaren hebben wij talloze mensen blij kunnen maken met een prachtig tuinontwerp!

Na een aantal jaar kan het zijn dat uw tuin toe is aan een frisse nieuwe look. In dit geval is het belangrijk om ervaren hoveniers en tuinontwerpers aan de slag te laten gaan met uw tuin. Wij geloven dat iedere tuin uw eigen stukje natuur is. Met dit in gedachte vinden wij het belangrijk dat comfort en luxe centraal staat in iedere tuin. Met uw wensen als uitgangspunt maken de ontwerpers van Kroon Tuinen een prachtig tuinontwerp, waar u tot rust kunt komen in uw tuin. Bij iedere stap van het ontwerp nemen wij u mee in het proces, zodat uw tuin ook echt eigen wordt. Onze tuinontwerpers houden rekening met diverse praktische zaken zoals beplanting, wortelgroei, bedrading en nog veel meer. Door met al deze facetten rekening te houden bent u ervan verzekerd dat u een duurzame, maar ook prachtige, tuin heeft waar u nog jaren van kunt genieten.

Van tuinontwerp naar een frisse tuin

Bij goedkeuring van het ontwerp werken onze hoveniers nauw samen met de tuinontwerper om zo het ontwerp nauwkeurig tot leven te brengen. Na het aanleggen van uw tuin lopen wij samen met u uw tuin na om controleren of deze naar verwachting is opgeleverd. Heeft u zelf geen groene vingers en wilt u uw tuin niet zelf onderhouden? Wij helpen u graag om uw nieuw aangelegde tuin vakkundig te onderhouden. Wilt u weten wat voor tuin wij voor u zouden ontwerpen? Wij komen graag met u in contact!

.

 

Jaren lang plezier

Ontwerpen van experts

Passend ontwerp

Unieke thema's

Aangpast aan het seizoen

Aanleg van compleet nieuwe tuin

Renovatie van bestaande tuin

Vakbekwame hoveniers

Gedreven en vakbekwaam

Tuinaanleg

Een fris begin met een nieuw aangelegde tuin

Bent u net verhuisd of is uw tuin toe aan een frisse nieuwe look? Dan is het een optie om een tuin aan te leggen. Het aanleggen van een tuin is zeer tijdrovend werk. Dit komt, doordat men niet alleen graafwerkzaamheden moet uitvoeren, maar ook doordat er een compleet ontwerp moet worden gemaakt om een prachtige tuin te kunnen realiseren. Om die reden is het verstandig om dit uit te besteden aan een ervaren hovenier. Kroon Tuinen heeft al talloze particulieren en bedrijven blij kunnen maken met een prachtig nieuw aangelegde tuin! Tijdens het aanleggen van de tuin is het belangrijk dat deze vakkundig en snel wordt aangelegd door onze hoveniers. Tevens denken wij met u mee om de best mogelijke oplossingen te bedenken voor uw specifieke tuin. Hierdoor komen wij samen tot het best mogelijke resultaat.

Meer dan enkel tuinaanleg

Ons team bestaat uit ervaren hoveniers en tuinontwerpers met ieder een eigen specialisme. Hierdoor kunnen wij niet alleen uw tuin aanleggen en onderhouden, maar ook ontwerpen. Daarnaast kunnen wij ook andere werkzaamheden om luxe tuinen aan te leggen zoals:

  • Tuinberegening plaatsen
  • Tuinverlichting aanleggen
  • Graafwerkzaamheden uitvoeren
  • Vijvers aanleggen
  • Heggen planten
  • Bomen onderhouden

Bent u er nog niet over uit wat wij voor u kunnen betekenen? Wij komen graag met u in contact om uw tuin vakkundig aan te leggen. Ook voor andere vragen met betrekking tot tuinen helpen wij u graag om uw droomtuin te realiseren!

Tuinrenovatie

Snel groeiend onkruid, voedingsarme grond, een boom die al het licht wegneemt of een vijver in de tuin terwijl de kleine op komst is. Soms weet u even niet wat u met uw tuin aan moet. Een gesprek met een van onze hoveniers kan verhelderend werken.

Wij geven advies en bieden een oplossing voor uw tuinprobleem. Kleine aanpassingen kunnen al een wereld van verschil maken. Wij voeren de tuinrenovatie voor u uit zodat u snel kan genieten van uw ‘oude’ tuin in een nieuw jasje.

Wij geven advies en oplossingen

Je tuin in een nieuw jasje

Kleine en grootte aanpassingen

Alles is bespreekbaar

Meer tijd over voor jezelf

Goed verzorgde tuin

Gedreven en vakbekwaam

Tuinonderhoud

Een prachtige tuin zonder iets te doen met de hoveniers van Kroon Tuinen

Bij een tuin onderhouden komt veel meer kijken dan enkel het maaien van het gras. Bij tuinonderhoud houden wij onder andere rekening met diverse werkzaamheden, zoals het correct bemesten van het gazon en beplanting, het bijhouden van de beplanting, onkruidbestrijding, het controleren van de bedrading en ten slotte het beregenen van uw tuin. Door al deze werkzaamheden uit te voeren, zorgen wij ervoor dat uw droomtuin in topstaat blijft. Onze service is om die reden ideaal voor iedereen die geen groene vingers heeft of vanwege een beperking niet meer in staat is om in de tuin te werken. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw tuin het gehele jaar gezond blijft. Bent u benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Wij geven graag suggesties om uw tuin nog mooier te maken.

Tuinonderhoud met Kroon Tuinen

Wij komen graag bij u langs om uw tuin in topstaat te houden. Dit kan op eenmalige basis, maar kunnen ook op regelmatige basis bij u terugkomen om ervoor te zorgen dat uw tuin in topstaat blijft. Wij komen graag bij u langs voor een opname bij u langs om een opname te doen van uw tuin!

Onze projecten

Bekijk wie jou allemaal voor gingen. Van het aanbrengen van vijvers tot het opbouwen van een complete blokhut. Heb je een speciaal verzoek? Neem dan direct contact met ons op en dan gaan we samen kijken wat er allemaal mogelijk is.

Laat je droomtuin werkelijkheid worden

Neem contact op via de gegevens hiernaast of ons contactformulier op onze website. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op en ga direct voor je kijken waarmee ik je kan helpen.